Va rog,ajutati-ma!

•  
    • 351 mesaje
    10 Sep 2006, 17:51
    0 0
    Buna!Sunt intr-o pasa foarte proasta.Am aflat ca am un bolovan la fiere,ceva chisuri,noduli la tiroida si...Asta e cea mai amre grija a mea acum.Acum 20 de ani(aveam 26 ani)amdat cu capul intr-o clanta de usa.Grijulie(poate ipohondra)am consultat un medic neurochirurg.Si stiti cum sunt astia.Ras,taiat,inmormantat.Mi-a facut tomografii care se faceau in 6 pozitii.Cei de la radiologie mi le-au gresit asa ca mi-au facut 12 .Citind pe internet aflu ca din cei cu noduli la tiroida doar 5 % fac cancer.Au sanse mai mari cei care au facut radiografii la cap.N-o sa ma credeti dar acolo era mentionat :''chiar daca aceste radiografii au fost facute acum 20 de ani''.Am avut senzatia ca destinul meu de ghinionist perfect ma facuse sa deschid acel site.Colac peste pupaza in timp eu am mai suferit lovituri la cap(si zodia mi-o ....cere).Si de curand au inceput durerile la cap.
    Intrebarea este(si aici va rog sa nu ma speriati)ati auzit vreodata de cineva operat la cap care sa mai fie normal?Eu as vrea sa mai lucrez dar nu reusesc sa ma angajez nici fara operatie la cap.Dupa aceea....
    Astept sperante si vorbe de incurajare .Daca aveti...
  •  
    • 1552 mesaje
    10 Sep 2006, 18:08
    0 0
    buna,dar ce zodie esti?
    www.tiberiumolnar.ro
  •  
    • 2209 mesaje
    10 Sep 2006, 18:33
    0 0
    dragamea, nu prea am priceput eu acolo cu radiografiile, cam incalcita partea aia, dar ca sa-ti raspund la ultima intrebare, da, eu cunosc o femeie care a fost operata la cap si e perfect normala. Precis nu stiu sa-ti spun ce a avut, stiu ca a avut si ea un bolovan la fiere, ca nu l-a operat si a facut efort ca proasta, ignorand durerea si i-a puscat fierea in ea. A fost operata de urgenta si acum e bine. Acum...nu stiu daca are sau nu vreo legatura cu operatia aia de fiere, dar stiu ca a tot facut atacuri cerebrale (2) si un timp, a avut o paralizie totala pe partea dreapta. A fost operata si acum e bine. E complet normala la cap (in fine...cum era inainte. Dar dupa parerea mea, nici inainte nu era ea chiar normala... ) doar ca paralizia de pe partea dreapta nu a disparut complet. Isi misca cu greutate piciorul si in mana nu mai are la fel de mare precizie.. Multa sanatate iti doresc si multa forta sa treci prin toate cu fruntea sus!
  •  
    • 9835 mesaje
    10 Sep 2006, 19:14
    0 0
    dragamea, eu sunt Balanta, si cu toate astea cred ca am facut norma tripla de lovituri la cap cuvenita unui Berbec

am petrecut si eu vreo 2 saptamani la sectia de neurochirurgie, cu radiografii, punctii cerebrale si tot tacamu'.

cat despre chisturi, e adevarat ca nu am la tiroida (ma rog... cel putin asa stiu eu deocamdata), dar am la ovare si sani.
    eu nu dau vina pe radiografii, ci pe cernobal... ma rog, fiecare cu fixatiile ei

piatra la bila nu este o tragedie, soacra-mea s-a operat anul trecut, avea 2, mari cat maslinele. i-au scos bila cu totul si acum e bine mersi, are o digestie chiar mai buna decat a mea. in cazul pietrelor mai mici, acestea se scot fara extirparea bilei. asa ca... haide, ma, ca n-o fi dracu' asa de negru

cat despre durerile de cap, ele pot fi cauzate de o sumedenie de factori - probleme de vezica biliara, de stomac, hormonale. sinuzita, hipertensiune etc etc etc...
  •  
    • 167 mesaje
    11 Sep 2006, 20:50
    0 0
    draga mea, te sfatuiesc din toata inima sa cauti un bioenergetician bun. Te poate ajuta enorm la noduli, poate ca nici nu va fi nevoie de operatie la cap. Daca este bun, iti va spune si cauza durerilor tale de cap. Cit despre pietrele la fiere, nu e o operatie grea. Eu stiu un bioenegetician in Cluj care este deosebit. este foarte sincer, iti spune clar daca te poate ajuta sau nu. si nu ia preturi mari. Daca vrei iti dau numarul lui de telefon. daca este in tara, iti va raspunde el, daca nu, iti va raspunde sotia si iti va spune cind revine in cluj. Il cheama Nedelcu Mircea si numarul lui este 0722889924. Eu stiu cazuri cu noduli la sini, au fost programate la operatie si dupa sedintele de bionenergie la el au disparut nodulii. multa sanatate si curaj!