Moldamin pt reomatism
-
2 0cine a facut??? mie mi sa dat 12 injectii una pe saptamana...timp de 3 luni... din cate am auzit doare f tare... dar totusi dupa ma simt mai bine?? am dureri de maini can` fac ceva.. imi pocnesc incheieturile...
ast raspuns -
eu am facut vreo 2 ani. depinde foarte mult cine iti face injectiile, daca gasesti o asistenta priceputa nu doare.
eu am probleme numai cand da vara, mi se umfla tare de tot mainile si picioarele si ma mai dor articulatiile cand e frig afara.
am vazut la plafar tot felul de cremuri si geluri, ceaiuri pentru reumatism. nu am incercat, dar poate prind bine.
multa sanatate! -
Eu am facut moldamin pentru ca aveam ASLO foarte mare. A doua oara am facut Retarpen care nu trebuie facut decat o data pe luna, si cica ar avea acelasi efect. Eu nu ajunsesem sa am inca probleme grave de reumatism, dar de atunci mi-au disparut durerile pe care le mai aveam la schimbarea vremii.
Ca sa nu iti amorteasca piciorul prea rau dupa, sa o rogi pe asistenta sa maseze puternic zona unde a facut injectia.
Nu cred ca are rost sa iti fie frica de asa ceva... nu are ce sa ti se intample, si scapi de probleme mai grave pe viitor. -
pentru fata careia i s-a recomandat Moldamin. ce valoare are titrul ASLO?ce ai avut inainte de a ti se recomanda acest medicament?amigdalita acuta?cu streptococ beta-hemolitic?
daca relaxezi muschiul, Moldaminul nu doare.chiar daca te doare, fa acest tratament.este esential mai ales daca ai avut acest streptococ.sper insa ca ai facut obligatoriu inainte sapte zile de penicilina G injectabil(sau 5 zile).
pentru fata cares e intreba daca Moldaminul are vreun efect asupra anticonceptionalelor, raspunsul este pozitiv.Antibioticele administrate concomitent cu anticonceptionalele diminueaza efectul anticonceptional.este recomandat prezervativul sau contraceptia locala. -
Creola eu de 3 ani fac moldamin.4 injectii tot asa cite 1 /saptamina.Desi am urmat tratamentul, ASLO-ul tot mi-a crescut, de la 400 la 462 asta in 2 ani.Dar timp de un an stiu ca nu mai am dureri, dar daca trec 2 saptamini peste an fara sa fac tratamentul incep direct dureri usturatoare la suflet...Dar pe cuvint nu inteleg de ce ti s-au dat asa multe injectii din prima...chiar asa marit ai ASLO-ul...nu inteleg!
-
Creola, eu am avut reumatism cardio-articular acut cind eram in clasa a 8-a si am facut un alt episod cind am fost in clasa a 12-a. Tratamentul meu a fost la inceput penicilina cu efitard. am facut destul de multe atunci. iar pe urma moldamin. ani de zile a trebuit sa fac moldamin, in fiecare toamna. trebuie facut tratamentul corect si va fi ok. de atunci, nu am nici o durere, nici o problema. foarte, foarte rar am o durere mica de picior sau incheietura, dar de obicei iau un antiinflamator, stau la caldura si incerc sa evit umezeala. moldaminul doare daca tii piciorul incordat, daca asistenta se grabeste sa il faca sau il face prea repede. el se precipita usor si daca foloseste un ac prea subtire, de ex, doare de asemenea. in general, moldaminul doare putin. nu te speria insa, nu e o durere care sa te faca sa te urci pe pereti. e suportabila. e adevarat ca are efect daca iti maseaza asistenta piciorul pe urma. ajuta si cu durerea si se raspindeste si mai repede moldaminul si astfel nu se formeaza nici nodul acolo. fa tratamentul si vei observa ce bine va fi in timp.
-
stiu ca proteina reactiva sau cum se cheama aia e peste 24.. deci... nu am cuvinte mi sa gasit streptococ.. d\ala yo nu le am cu asa ceva.. asta mi sa descoperit la analize.. azi am facut prima injectie.. am plans.. e adevarat.. mi\a facut\o repede si ma masat f tare... am c\am 5 ore si tot mai simt oleak... va multumesc mult... acu astept rezultate....
-
Buna ! Și eu fac moldamin cu algocalmi și refen pentru că am aslo 800 și la ultima injecție mi-a amorțit șoldul pe partea stângă și nu îl mai simt .. oare de ce ? Menționez că trebuie să iau un an injecțiile .
Acest mesaj a fost editat de către Diana.c: