BIOPTROM DE LA ZEPTER
-
8 Sep 2006, 12:370 0Va rog sa imi spuneti si me daca ati folosit acest aparat si daca este chiar asa de bun cu se zice? Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
-
8 Sep 2006, 17:26ZEPTTER inseamna numai reclama, daca nu ai ce face cu banii, da-le lor .
Pt ce anume ti-ar trebui BIOPTRON? -
8 Sep 2006, 17:38S-ar parea ca ai ceva cu firma Zepter iar daca nu abtinete, eu personal pe la 29 de ani spalam rufe manual in cada si cind am vrut sa ma ridic nu am mai reusit sa imi indrept spatele copilul meu care pe atunci avea cam 6 ani s-a dus la o vecina care avea acest aparat fiind medic dentist il folosea la cabinetul partuicular, a venit vecina si mi-a pus aparatul vre-o 5 minute pe spate si m-am indreptat si dupa citeva sedinte nu m-a mai durut de loc spatele. Mi-a zis ca il are de la Zepter si mai mult nu stiu de aceasta firma asa ca nu-i fac reclama pur si simplu spun ca e f. bun nu bun, iar cine vorbeste doar sa faca antireclama mai bine sa se abtina.
-
11 Sep 2006, 23:28Desi am un bioptron de vreo 7 ani, sunt cam neglijenta si uit sa-l folosesc de aceea n-am sa va pot spune nimic din experienta mea. Cunosc insa o doamna care are o fata cu un handicap grav (era mereu in carut) la care a folosit bioptronul si acum fata se misca pana la baie si prin casa. Doamna respectiva zice ca ei bioptronul i-a schimbat viata. Si cum Zepter are vreo 3 marimi de bioptron a ajuns sa-l ia si pe cel mare. Eu zic ca n-o dadeau banii afara din casa ca sa-si ia si bioptron mare daca n-ar fi avut rezultate. Cei ce-l folosesc spun ca rezultatele sunt foarte bune. De fapt il gasesti si in multe cabinete medicale, iar medicii, dupa cate stiu eu, nu fac astfel de achizitii fara sa aiba si rezultatele scontate.
Doar ca trebuie sa stii si cum sa-l folosesti- am inteles ca sunt si cursuri speciale pentru medici cum sa-l foloseasca cu rezultate bune.