chisturi ovariene

•  
    • 1 mesaje
    8 Sep 2006, 11:42
    0 0
    am 35 ani ,am doua fete una de 8ani si una de 4 ani
    de o luna jumate am fost depistata cu un chist ovarian destul de mare .Deocamdata fac tratament dar tot rau ma simt.In principal am dureri mari in partea stanga.Nu prea stiu mare lucru despre chisturi
  •  
    • 267 mesaje
    8 Sep 2006, 14:45
    0 0
    citeste despre chisturi la "operatie de chisr pe ovar".se pot trata cu anticonceptionale,tratam naturist sau alte pastile recom de medic.dc nu operatie insa e riscant ca poate aparea.mai vb acolo.multa sanatate.pupici.
  •  
    • 623 mesaje
    8 Sep 2006, 22:27
    0 0
    Chisturile ovariene se elimina cu contraceptivele, dar se pare k reapar daca se intrerup. Mergi la un endocrinolog si iti va recomanda ce sa iei. Din cate am auzit doar contraceptivele le elimina...
  •  
    • 19 mesaje
    9 Sep 2006, 21:19
    0 0
    Draga mea ,trebuie sa mergi urgent la un institut endocrinologic pt.a face o anume analiza ,se numeste LH pentru a depista natura acestui chist,pentru ca ele pot fi de mai multe feluri;-functionale sau..................Oricum te sfatuiesc sa nu te speii prea tare
  •  
    • 9835 mesaje
    9 Sep 2006, 21:27
    0 0
    timoni, in paralel cu tratamentul dat de medic poti sa iei un medicament naturist, si anume Gydrelle Phyto. Este vorba de un extract de muguri de soia, complet lipsit de efecte adverse. Este recomandat, de multa vreme, in tarile civilizate, ca tratament pentru chisturi de san sau ovariane. (de fapt, se pare ca cine are chisturi la san are deja chisturi ovariene)

Gydrelle Phyto se gaseste in farmacii, costa cca 450.000, si se da fara reteta. Pe cutie scrie ca este indicat pentru menopauza, dar in prospectul din interior vei putea citi detaliile despre ce ti-am scris mai sus.

Eu il iau de cca un an de zile si voi continua sa-l iau inca cel putin 1-2 ani - asa mi-a spus medicul ca este nevoie, pentru a se stabiliza echilibrul hormonal. Datorita acestui medicament, mi-au disparut 2 din cele 3 chisturi de san pe care le aveam (si care nu raspundeau tratamentului clasic). De asemenea, in urma cu un an, aveam si ovare micropolichistice, din cauza carora simteam intepaturi puternice in perioada ovulatiei... N-am mai facut echografie de atunci, dar intepaturile au disparut demult.
  •  
    • 8403 mesaje
    9 Sep 2006, 23:01
    0 0
    se poate pune accent si pe un tratament naturist cu tinctura de lemn dulce.face minuni...si feminizeaza frumos