rinita

•  
    • 7 mesaje
    8 Sep 2006, 08:23
    0 0
    Buna evelor sunt noua pe aici ajutati-ma si pe mine intr-o problema am o rinita de vreo 2 luni nu imi mai trece cu nimic sfaturi babesti stie cineva sunt foarte infundata si ma tot chinuie
  •  
    • 47 mesaje
    8 Sep 2006, 09:39
    0 0
    si eu am avut ceva de genul asta cu nasul infundat si nici pana acum nu am rezolvat-o dar esti sigura ca e rinita ?
  •  
    • 415 mesaje
    8 Sep 2006, 12:45
    0 0
    andreea888 cu leacuri babesti iti trece doar o simpla raceala in primele 3 zile.
    Tu esti infundata de 2 luni, ce alte simptome mai ai?
    Daca nasul este infundat si iti curge o secretie mucopurulenta trebuie sa faci un exsudat nazal.
    Daca nasul este infundat si iti curge doar o secretie apoasa,stranuti,te mananca nasul, atunci poate fi vorba de o rinita alergica.
  •  
    • 187 mesaje
    11 Sep 2006, 21:43
    0 0
    exista o solutie la farmacie, se numeste Nazomer, costa in jur de 40.000 lei vechi si se pune de 3-4 ori pe zi in nas, mai multe picaturi, si eu am primit solutia asta tot pt rinita, am folosit 3 flacoane, ma simteam bine dupa ele, mai fac asa cure din cind in cind
    dar parerea mea este sa mergi la un orlist, ca el este in masura sa dea un tratament corect, poate ai sinisita netratata si asta ar fi cauza, si eu am avut rinita alergica, nu stiu cum s/a numit exact, cert este ca trebuia sa/mi faca cauterizare, tot imi curgea nasul, un lichid incolor ca la raceala, ce nu a trecut cu nimic
    sanatate !
  •  
    • 126 mesaje
    11 Sep 2006, 23:34
    0 0
    incearca masajul reflexogen din articolul "tratament ptr sinuzita" de la sectiunea sanatate
    til recomanda o bolnava cronica de rinita este nemaipomenit!
  •  
    • 54 mesaje
    18 Sep 2006, 13:32
    0 0
    PENTRU ALERGII TREBUIE SA MERGI LA SPITALUL MALAXA, CARE ESTE SINGUL DIN TARA, UNDE EXISTA SECTIE DE ALERGOLOGIE SI IMUNOLOGIE CLINICA: DOAR DACA NU VREI SA MERGI LA UN CABINET PARTICULAR SI SA PLATESTI CATEVA MILIOANE...; DECI, SEFUL SECTIEI SE NUMESTE FLORIAN POPESCU, UN TIP EXTRAORDINAR, CARE, CHIAR DACA VREI SA-I DAI CEVA(....) NU PRIMESTE NIMIC!!!!!!!! NIMIC!!!! INCREDIBIL, DAR ADEVARAT! TESTELE TI LE FACE PERSONAL; ANALIZELE DE SANGE SUNT GRATUITE SI ELE.
    EU M-AM TRATAT LA EL SI M-AM VINDECAT.
    BAFTA!