Un medic veterniar este? Sa nu rideti
-
3 3Am o rugaminte daca este un doctor veterinar printre noi.
Sper sa nu va distrati.Nu este vorba nici de pisica,ciine,hamster sau papagal ,ci despre o vaca.....
Nu mai maninca,nu prea se ridica ,iar doctorul atit i-a prescris bors cu bicarbonat.
veti ride? Asta e! Moare vaca! -
pisicutza,pai asa ceva e de jale...la mine acasa daca moare vaca,se duce si bugetul familiei,am glumit,dar nu e chiar de neluat in seama ...sper sa-si revina.mai grav e cand eu am chemat veterinarul pt o pisica si mi-a zis ca el trateaza numai porci si vaci si ca nu poate suferi pisicile...
sper sa se fac bine vacutza si sa dea laptic in continuare -
cum poti sa crezi ca am putea rade de suferinta unei vacutze? pai exista animale mai blande si mai darnice decat vacutzele?
dragutele de ele...
mie, combinatia de bors+bicarbonat imi suna a varianta ieftina de laxativ.
este incredibil cat de dezinteresati sunt unii medici
pisicutzo, cheama alt veterinar, chiar daca locuieste departe si trebuie sa-i platesti deplasarea. -
Am postat si pe animale.ro ,dar nici un raspuns.Inseamna ca nu au timp medicii veterinari de net.
A inceput sa manince (putin intradevar) si sa mearga. O plimbam.
Nu mai apelez la alt medic. Primul medic pt ca i-a scos singe si i-a facut calciu a cerut 250 mii,pe urma nu a mai fost de gasit.
Al doilea medic a venit 3 zile la rind : scos singe,bors+bicarbonat si i-a mai dat o solutie de baut.Inca nu a zis pretul ,dar mi-e si teama cit va mai cere si el.
Va voi mai tine la curent.
Se presupune ca a mincat lacom iarba verde si s-a facut un ghem in stomac sau s-a intoxicat de la iarba. -
Suna ca naiba scosul asta de sange!!!
E vreo practica medievala??? Ca nu cred ca se invata la facultatea de Medicina Veterinara...
Odata, cand eram in vacanta la tzara si am umflat vaca fiindca ni s-a parut noua ca e foarte indicat sa pape lucerna la greu (
), aia batrani ne-au pus s-o plimbam pana i-au sarit capacele. Nu prea am inteles de ce, dar a ragait si s-a dez-balonat. -
asa:ar trebui medicul sai dea o solutie pt. rumegat.poti sa o cumperi si tu se numeste rumisan,se administreaza conform prospectului.
doctorul trebuie sai bage pe gat un tub(furtun)stie el sigur dar ii este lene,ca sa se puna in miscare ghemul de iarba si sa o plimbi mult sa nu o lasi sa stea jos.
insanatosire grabnica.
totdeauna sa ai la indemana solutia asta-e buna si pentru oi,capre adica rumegatoare.