tensiometru
-
7 Sep 2006, 16:150 0am cumparat azi de la supermarket un aparat de masurat tensiunea...este cu baterii nu din acela cu pompitza. mi-am luat de mai multe ori tensiunea, cu diferenta de vreo 3 min si indica valori diferite de fiecare data cand mi-o luam si diferenta era cam mare ba aveam 12 cu putin ba 15 ba 13. cred ca are ceva aparatul. voi ce stiti sunt bune?
-
7 Sep 2006, 16:30cam mare diferenta...oricum medicii zic sa nu folosim din astea ca "nu sunt bune"
-
7 Sep 2006, 16:32da la asta ma gandeam si eu ca nu cred ca sunt bune...oricum eu de cate ori mi-am luat tensiunea nu am depasit 12. si mi s-a parut ciudat ca a indicat valori atat de diferite in asa scurt timp.
-
7 Sep 2006, 16:32extravaganza trebuie sa faci cel putin o pauza de 5 minute intre masuratori ,pt ca altfel da erori
Oricum cele mai bune raman cele clasice -
7 Sep 2006, 16:37am avut si eu,mi s-a stricat dupa juma de an,dar cat a functionat nu mi-a dat diferente asa mari..nu stiu ce sa zic..nu il poti schimba daca esti in garantie?
-
7 Sep 2006, 22:00am dat 700 de mii pe el, dar problema e ca de la magazin nu mi-a zis ca trebuie sa ma duc cu el sa-mid ea certificatul de garantie. oricum o sa dau tel la magazin