Cade parul de la stres..ce fac?

•  
    • 2778 mesaje
    7 Sep 2006, 15:18
    0 0
    Am avut examene grele vara asta si cum sunt o fire mai stresata si panicoasa acum la 2 luni dupa a inceput sa imi cada parul.
    Daca e de la stres si nu din alte cauze oare merge revalidul?
    Sau ce altceva?
  •  
    • 599 mesaje
    7 Sep 2006, 15:31
    0 0
    ia magneziu cu b6 si niste zinc care face f bine pt par cam 1 luna.
  •  
    • 403 mesaje
    7 Sep 2006, 15:46
    0 0
    ?????????
  •  
    • 599 mesaje
    7 Sep 2006, 16:18
    0 0
    din moment ce iti cade parul de la stres e clar ca problema a venit din organism nu ca are ceva parul tau. acum depinde de organism si depinde ce vitamine ai luat u de te-ai ingrasat, dar de la magneziu si zinc nu te ingrasi, eu iau constant si calciu si fier si magneziu si nu m-am ingrasat. am avut tot asa o perioada dupa examene cand mi-a cazut f mult par si aveam un par de invidiat. si de la mineralele pe care le-am luat mi s-a regenerat si mi s-a indesit f mult. acum e decizia ta ce faci, dar ar f bine sa consulti si un medic ca sa fii u cu inima impacata.
  •  
    • 162 mesaje
    7 Sep 2006, 21:43
    0 0
    intreaba si tu un terapeut.
  •  
    • 22 mesaje
    7 Sep 2006, 21:59
    0 0
    buna
    ar trebui sa urmati un tratament pentru stres, daca te intereseaza unul naturist contacteaza-ma ivilisor@yahoo.com
  •  
    • 215 mesaje
    8 Sep 2006, 17:39
    0 0
    pt caderea parului de la stres, trebuie ajutat intern si extern; dar pt ca nu putem face reclama pe eva, contacteaza-ma pe locweb@flash.ro.
  •  
    • 562 mesaje
    8 Sep 2006, 17:50
    0 0
    Depinde cit de mult cade si in ce forma.Daca cade dintr-un singur loc lasind zone goale atunci mergi la dermato, daca cade la pieptanat si spalat incerca sa-l hranesti natural pe stres mai greu de crezut. Eu iti recomand un remediu naturist pe care l-am incercat si eu si a dat rezultate.Maseaza parul cu un otet de mere in care in prealabil ai introdus ardei iute maruntit sa ai grija doar sa nu iti intre in ochi dupa ce ai masat cam 5 minute intr-un castronel pui un ou intreg in care bagi 1 lingura rom si il freci bine dupa care masezi din nou pielea capului dupa 10-15 minute te limpezesti cu apa calda fra sa adaugi sampon sau sapun , limpezesti f.f. bine. Dupa 1 luna ai sa vezi cum parul tau este mai ferm si nu mai cade. Succes.Evident sunt mai multe combinatii in functie de tipun si natura parului.
  •  
    • 242 mesaje
    12 Sep 2006, 01:48
    0 0
    eu tot asa ma patit de la examen si stres mi a picat o perioada de vreo 2 3 luni.Trebuie sa iei vitamine Centrum 1tableta pe zi si MagneB6 2 tablete pe zi apoi dupa ce ai terminat dupa vreo 2 sapt iei Ca,Mg,siZinc 2 tablete pe zi. asa am facut eu si crede ma ca m a ajutat. si ar fi bine sa ti tai vreo 2 cm din par pt ca o sa si revina mai repede. succes