HELICOBACTER PYLORI-TR. NATURIST
-
1 0Buna seara dragele mele, ma ajutati cu niste sfaturi? Vreau sa fac tratamentul cu antibiotice pentru H. Pylori dar nu vreau sa iau un antimicotic, este foarte toxic si ma feresc. Totusi nu vreau sa ma pricopsesc nici cu niscaiva ciuperci. Ce as putea sa iau in loc de antimicotic? Ceva naturist? Stiu de galbenele dar altceva? Am cautat pe net dar...Neaparat imi trebuie, maine vreau sa incep tratamentul. Multumesc mult.
-
La ce antimicotic te referi?Ce tratament ti-a fost prescris?
Iti trimit mai jos terapia tintita impotriva Helicobacterului pilori: un medicament care scade secretia acida din stomac si care se ia 28 de zile, iar acesta se asociaza timp de 7 zile cu antibiotice, amoxacilina si claritromicina. Aceasta terapie (numita si tripla terapie)si-a dovedit eficacitatea in neutralizarea bacteriei agresive. -
Da, stiu. Mi s-a dat Omez, Amoxi, Claritromicina (nu-mi vine acum denumirea comerciala). Desi medicii nu mai prescriu si antimicotice cu antibioticele, trebuie sa iau ceva pentru prevenirea micozelor date de terapia cu AB. Dar sunt bolnava de hepatita C si nu vreau sa mai iau si un antimicotic care e extrem de toxic. Imi sunt de ajuns AB-urile timp de 7 zile, 2cp/8h/7 zile. Vroiam sa iau ceva naturist. Stiu de galbenele si am cautat pe net altceva dar n-am gasit. Ma feresc mai ales de candida, de asta insist, sa nu ma pricopsesc cu ea. Daca stii altceva...mersi mult.
-
-extract uleios de galbenele
-extract uleios de sunatoare
-extract din sunatoare
-sucul de rostopasca
-ceai de sunatoare
-Ulei de catina,fructele de catina dar cred ca sunt prea acre pt stomac mai bine uleiul
-ParaProtex
-poti incerca si gemoderivatele de la plantextrakt ,daca le suporti la stomac pt ca au alcool -
CA IDEE,TRATAM PT HELICOBACTER PYLORI TREBUIE NEAPARAT FACUT CU ANTIBIOTICE SI NU CU TRATAMENTE NATURISTE CARE E CLAR CA NU POT UCIDE O BACTERIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI TOT CA IDEE ACEASTA BACTERIE E IMPLICATA DIRECT IN APARITIA CANCERULUI DE STOMAC,ASA CA NU E DE JOACA!
OARE CE E MAI GRAV:CANDIDA SAU CANCER GASTRIC PESTE CATIVA ANI?????
Tin sa spun ca stiu f bine ce vorbesc si sunt f revoltta cand lumea apeleaza la tratamente naturiste direct,fara sa stie nimic de boala pe care o are si fara sa fi incercat inainte ce i-au recomandat medicii!
cu antibiotice eu iau Stamicin si vitamine B si mananc mult iaurt....si dupa o sapt de antibiotice(ca atat se iau antib pt helicobacter)nu cred ca faci candida...in fine,fiecare face cum crede... -
zaharel cred ca nu ai citit mesajul lui shop_girl in care spune ca incepe tripla terapie cu antibiotice la recomandarea medicului,insa nu i-a dat nici-un antimicotic pt prevenirea candidozei,si poate ai uitat si ca este purtatoarea virusului hepatic C.
Toate plantele recomandate mai sus au efect antimicrobian,antimicotic si antiviral.
Mai citeste si tu un tratat de fitoterapie.
Si afla ca si medicina alopata foloseste extractele din plante medicinale in medicamentele sale,sa-ti reamintesc
istonocalm,Anghirol,LIV 52,Silimarina,Extraveral,Insuverg,si lista poate continua.
Poate n-ai auzit de farm. dr. Ovidiu Bojor doctor in stiinte farmaceutice, fondator al fitoterapiei moderne din tara noastra, autor a 25 de carti si cateva sute de articole,cercetator stiintific ,membru al Academiei de Stiinte Medicale din Romania ,Expert ONU,inventator de medicamente ,a obtinut peste 35 de brevede de inventie. "Romania, spune domnia sa, se afla in centrul Europei. Acest lucru confera florei noastre o diversitate fantastica. Nu intmplator noi avem peste 800 de plante cu virtuti terapeutice. Unele dintre ele sunt folosite inca din vremea dacilor"
Un grup de cercetatori americani de la Scoala de Medicina a Universitatii Temple din Philadelphia sustine ca HIV-1 (virusul care provoaca SIDA) poate fi tinut sub control cu ajutorul unei proteine extrase din sunatoare. Concluziile studiului efectuat de americani au aparut recent in publicatia de specialitate Gene Therapy. Aceasta descoperire ar putea folosi unei noi clase de medicamente anti-HIV.
Asa ca nu tagadui puterea vindecatoare a plantelor medicinale in cazul niciunei boli.
Iti recomand un site:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?DB=pubmeda
aici vei gasi articole aparute in jurnalele din lumea stiintifica medicala de la 1950 pana in zilele noastre,inclusiv studii despre plantele medicinale -
stiu ca exista medicamente extrase din plante,dar e o diferenta intre pastiluta aia si ceaiul pe care mi-l fac eu acasa din aceeasi planta

Ideea mea era ca orice boala serioasa se trateaza alopat,adica clasic iar ierburile se folosesc: 1.ca adjuvant 2.daca nici un alt tratam nu a dat rezultat 3.daca nu e vorba de o afectiune grava. Doar pt aceste 3 mari situatii as recomanda ierburile!!
PS
oate am citit prea repede ce a scris shopgirl,m-am luat mai degraba dupa titlul discutiei -
zaharel la tine extractul uscat standardizat ,extractul uleios,sau extractul hidroalcoolic din plante este tot acelasi lucru cu ceaiul facut de tine singura in casa?
Citeste mai atent postarile si vei vedea ca in paralel cu tratamentul alopat(medicamentele clasice:Omez, Amoxi, Claritromicina ), folosescte si tratamentul complementar din suplimenti nutritionali(extracte din plantele medicinale)
Deci nici vorba sa se trateze doar cu ierburi de pe camp -
Carmenteodora multumesc mult pentru raspunsuri.De azi incep tratamentul.
Zaharel terapia este recomandata de un medic, este tripla terapie folosita in general, mai exista si o dubla terapie dar de obicei e folosita de scoala britanica. Sper sa-mi fi adus aminte corect! Am cerut ceva in plus pentru protejarea fata de o posibila micoza. Atat. Multumesc mult, oricum.
Sper sa dea rezultate tratamentul si sa nu mai am dureri.O zi buna. -
nici nu va dati voi seama cit rau pot sa faca astfel de idei: cu plante nu se poate trata o boala- FALS!!!!
Gindeste-te ca mii de ani bolile s-au tratat cu plante, doar de mai putin de 100 de ani au aparut medicamentele de sinteza si, deja, au creat fff multe probleme organismului uman.
Produsul PARAPROTEX chiar trateaza aceasta bacterie cu f mare succes; personal am urmarit un caz, adus la disperare si handicapat deja de tratamentul alopat urmat trei ani; dupa 3-4 luni a revenit la viata normala, si-a reluat serviciul, etc.
Ar fi de dorit sa nu confunzi un ceai facut acasa, nu se stie din ce planta, cu un produs obtinut dupa cele mai moderne tehnologii din industria medicala.CITITI mai mult fetelor!!!!!!!