Medicamente
-
6 Sep 2006, 16:190 0Buna, dragelor !
Am fost la medic si, din fericire, nu am candidoza.
Insa mi-a dat tratament pt vaginita si anexita.
In total, 5 medicamente : Diclofenac, Colposeptine (ovule vaginale), Ciprolen, Baraka si Metronidazol.
Le iau de ieri si deja ma simt umflata, balonata, am un gust ciudat in gat (o fi de la bila ?) Unde mai pui ca imediat dupa ce iau diclofenacul (supozitor) imi vine sa merg la toaleta.
Nu le suport, am luat ff putine medicamente la viata mea.
Sper sa dea rezultate si in primul rand sa scap de senzatia nesuferita de usturime
Ati luat aceste medicamente ? Au avut efect ? Ati avut neplacerile descrise mai sus ?
Va multumesc -
6 Sep 2006, 19:50de la metronidazol ai pb cu gustul ala ciudat in gura...dar mi se pare ca ti-a dat prea multe medicamente pt o vaginita...vezi ca diclofenac sunt si supozitoare nu doar pastile ca sa nu mai inghiti. si baraka eu stiu ca sunt pt imunitate eu pt asta luam pastilele.
-
6 Sep 2006, 21:08Multumesc, extravaganza !

Ma gandeam ca Metronidazolul trebuie sa fie de vina.
Baraka intr-adevar e pt imunitate si in sensul asta se leaga de problema cu vaginita.
Eu vreau sa scap e senzatia de usturime care apare si dispare fara nici o regula....si de obicei in momente tare neplacute
-
6 Sep 2006, 21:52eu am avut trichomonas vaginalis si tot asa aveam o usturime. si am facut tratamentu cu metronidazol luat in doza unica 8 pastile o data si am mai folosit niste ovule si spalaturi cu ceai. si mi-a trecut, dar mi-a fost cam rau de la metronidazol