Pt.gravidutze si nu numai......XI.....
-
0 0Buna fetelor,mi-am permis sa deschid alt capitol,sper sa nu va suparati.noi suntem bine,Deea creste pe zi ce trece,a avut un
gel cu care i-am dat la sub brat ptr acea galmutza,acum e ok s-a tras,la fel si vaccinul.cecs la multi ani ptr fetita!!!la multi ani tuturor bebeilor,sa fie sanatosi si sa ne umple casa de zambete.burtici aveti grija de voi!
ps.dbadina am id de mess,daca ma vrea cineva si pe mine.
pup. -
Diana, ma bucur ca Deea e bine acum. Multa sanatate! E bine ca ai deschis un nou capitol erau deja prea multe pagini!
Bey, eu ma enervez rau ca nu pot sa-mi deschid mess. Cred ca o sa dau cu calculatorul pe geam. M-a adus la disperare. De vreo ora ma chinui si dejeaba. Toate merg, mai putin mess
.
Pupici! -
dupa cate am inteles eu,acest subiect a fost deschis de rorox atunci cand a aflat ca e insarcinata.mi-as dori sa se continue acest topic cel putin pana edi va merge la scoala,in clasa intai.
sunt de groaza,eu nu-mi stiu id si parola pe dinafara de pe mess...offf
oricum de la serviciu nu pot intra pe mess si acasa am santier,dar ne buzz-uim cat de curand.
cecy,azi dimineata au fost 6 grade.e mai bine acum,'ubita???(maimutzoiul ala care rade,zis emocicons)
pupici -
pai nu am zis ca ne oprim la clasa intai a lui edi.atunci eu cum aflu daca edi a luat capacitatea si daca a intrat la facultate sau daca pana la urma rorox nu e cumva cuscra cu angelika sau alte mamici de fete?nuuu,in niciun caz nu ne oprim,dar am zis si eu sa o luam pe etape.si daca mai si punem poze cu noi la 60 de ani,distractia va fi si mai mare.
rorox,pentru tine(ca si pentru noi toate,dealtfel) nici ca se putea un jurnal mai complet al perioadei in care ne pregateam sa devenim mamici.
cecs,emotii pentru fiica ta la scoala?
cu mare drag -
buna fetelor , ce mai faceti? ce mai fac bebeii, burticile?
cecy, te inteleg perfect ca si eu patesc la fel. mie mi-au spus de la ec. de trei luni ca am baiat si toata lumea ca nu, ca e devreme, ca e fata. acum am facut si 4D si se vede clar ca e baiat dar se gasesc cate unii mai inteligenti ca nu ca tu faci fata ca asa au citit ei probabil in stele. plus ca ma dispera maica-mea ca sa nu ma vopsesc, sa nu ma tund, sa nu mai port mulat si tot asa
-
rorox, culmea. fii-mea nu este emotionata deloc. eu mor pe langa ea, si ea nimic. vorba vine.
iar deocamdata m-a costat uniforma, ca acum fiecare scoala are uniforma ei, 570.000, plus rechizite, care nu au costat decat vreo 300.000. ghiozdan aveam de vreo 3 ani, ca stiam ca ii va trebui, si pe el nu am dat nici un ban, ca l-a luat sotu' de la o firma la care a lucrat de birotica.
o sa ma mai coste pantalonii, pe care ii voi face tot acolo si, probabil si sacou. dar la asta ma mai gandesc, mai ales ca va costa cat costumul de scoala. care cuprinde, fustita, vestuta si o esarfa care se prinde cu un inel.
dar, vad ca profesorii vor sa inghete anul scolar si nu stiu ce voi face.
intr-un fel ii inteleg, dar in altfel, nu. -
rorox, eu am 23 saptamani. am trecut de jumatate. am vazut ca tu ai un baietzel de toata frumusetea. sa-ti traiasca!si eu se pare ca voi avea tot baiat asa ca o sa-ti cer sfaturi la greu

cecs, felicitari, ai fata mare daca incepe scoala si sigur o sa treceti cu bine peste prima zi. sa ne povestesti.de ce nu pot sa vad si eu poze cu tine si cu ada? imi apare ca albumul este gol. -
Cecs, sa sti ca pe f multa lume am auzit ca parintii sunt f stresati, iar copilasi n-au nici un gand. O vecina imi zicea ca fica-sa, care merge acum in clasa I, se gandeste ce-o sa se faca daca o sa se indragosteasca toti baietii din clasa de ea
, iti dai seama ce stres are fata...
Idi te astept cu mare drag, daca te pot ajuta cu cate un sfat. Cum o sa-l cheme pe baietel?
Pupici! -
cecs ai fetita mare,sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.mie mi se pare atat de departe vremea cand va fi Deea la scoala..
idi sarcina usoara in continuare,frumos nume Cristian.mamici voi puneti zahar in ceai la bebei?
ce stiti de indemnizatia asta?daca se micsoreaza din ianuarie se va micsora si la noi?si cand vin prima oara banii dupa ce am depus dosarul?