Homeopatie

•  
    • 6 mesaje
    5 Sep 2006, 13:23
    0 0
    Buna fetelor!!!Deschid un subiect nou pentru a afla parerea voastra despre homeopatie!Eu personal de la o vreme am avut o experienta placuta in acest domeniu pentru ca navigand pe net,am descoperit un site nou care are tratamente homeopate intresante.Ceea ce m-a surptins in mod placut este:magnetoterapia si analizele prin care poti descoperi lipsurile de minerale si vitamine.Am incercat si eu sa vad daca sunt bune de ceva si uimire!!!Am facut analizele si la un doctor si le-am comparat cu cele hacute de homepat si am constatat ca sunt aproximativ la fel.In privinta magnetoterapiei n-am decat cuvinte de lauda pentru ca acesti mici magneti m-au facut sa ma simt bine si sa slabesc!!!In + are si alte facilitati Domnul acesta.Fetelor,eu vi-l recomand cu cea mai mare caldura pentru ca e de incredere.Va dau adresa in caz ac sunteti intresate,in definitiv n-aveti ce pierde daca va uitati pu pic www.biodetectie.ro.Bafta!Va pup
  •  
    • 15 mesaje
    5 Sep 2006, 13:28
    0 0
    Ce ideie buna!!! poti sa ne dai si noua mai multe detalii...cum ar fi pretul si cat dureaza asa ceva.??
    Ai spus ca ai fost la homeopat poti sami recomanzi si mie unul?? Au am fost diagnosticata cu ovare polichistice si vreu sa incerc si homeopatul ca mam saturat de endocrinologi si spitale
  •  
    • 599 mesaje
    5 Sep 2006, 15:40
    0 0
    eu ma tratez la homeopat de vreo 4 luni si ma simt mult mai bine decat cu obisnuitele medicamente. si eu in urma unui consult ginecologic am aflat ca am ovar polichistic, aveam un chist pe ovarul drept de 3 cm si am facut tratament cu anticonceptionale 3 luni dar nu mi-a facut bine deloc, iar medicul homeopat mi-a zis sa nu mai pun gura pe asa ceva. mi-a dat sa iau extract de mladite de zmeur cate 3 ml dimineata si extract din mladite de mur 3 ml seara, timp de 3 luni. chistul mi-a scaut are 9 mm acum, dureri la ciclu nu mai am si ma simt mult mai bine. inca nu am terminat tratamentul, dar dupa o sa-mi fac un eco sa vad daca mai e sau nu chistul. oricum eu zic sa ai f mare incredere in homeopatie si sa te duci ca sigur o sa te simti bine. din ce oras esti?
  •  
    • 737 mesaje
    5 Sep 2006, 16:54
    0 0
    maica`mea face tratament homeopat pt un accident vascular la ochi si se simte f bine. cu tratamentul clasic nu se simte asa bine, se simtea chiar rau. am facut si eu, da rpt o scurta perioada pt alergie si pot sa spun k nu mai racesc asa des deoarece mi-a crescut imunitatea. este destul de greu de tinut pt k nu trebuie sa mananci imediat si dupa ce iei pastilele, dar o sa ma apuc iar si sper sa ma tin pana scap de toate alergiile posibile.
    spre deosebire de tratamentele clasice, acest tratament se poate face si pt prevenirea unor eventuale afectiuni, doar pt cresterea imunitatii, si tinand cont de mediul poluat in care traim si de alimentele nu tocmai naturale este f bun
  •  
    • 1552 mesaje
    5 Sep 2006, 18:45
    0 0
    cat costa s aiti faca analizele?are cabinet si in bucuresti?
  •  
    • 79 mesaje
    5 Sep 2006, 19:06
    0 0
    vreau sa va intreb ca granulele homeopatice se elibereaza si fara prescriptie medicala?
  •  
    • 1552 mesaje
    5 Sep 2006, 19:20
    0 0
    cred ca se elibereaza,dar de unde sti ce ti se potriveste?
  •  
    • 599 mesaje
    5 Sep 2006, 22:20
    0 0
    da normal ca se elibereaza, dar nu e bine sa iei dupa ureche ca ceea ce face bine unei persoane poate sa nu faca bine altei persoane. eu de la medicul meu am luat o carte despre homeopatie si asa scria.
  •  
    • 6 mesaje
    6 Sep 2006, 12:21
    0 0
    Buna fetelor!!!Deschid un subiect nou pentru a afla parerea voastra despre homeopatie!Eu personal de la o vreme am avut o experienta placuta in acest domeniu pentru ca navigand pe net,am descoperit un site nou care are tratamente homeopate intresante.Ceea ce m-a surptins in mod placut este:magnetoterapia si analizele prin care poti descoperi lipsurile de minerale si vitamine.Am incercat si eu sa vad daca sunt bune de ceva si uimire!!!Am facut analizele si la un doctor si le-am comparat cu cele hacute de homepat si am constatat ca sunt aproximativ la fel.In privinta magnetoterapiei n-am decat cuvinte de lauda pentru ca acesti mici magneti m-au facut sa ma simt bine si sa slabesc!!!In + are si alte facilitati Domnul acesta.Fetelor,eu vi-l recomand cu cea mai mare caldura pentru ca e de incredere.Va dau adresa in caz ac sunteti intresate,in definitiv n-aveti ce pierde daca va uitati pu pic www.biodetectie.ro.Bafta!Va pup
  •  
    • 162 mesaje
    6 Sep 2006, 23:40
    0 0
    Eu as vrea sa dau cateva Kg bune jos:
    am 92 de Kg si 1.7 metri. Sunt "cat o balena".
    Crezi ca ma poate ajuta - sa slabesc, dar sa si manic ce-mi place!
    Visul celor grasi!
  •  
    • 737 mesaje
    7 Sep 2006, 00:48
    0 0
    te poate ajuta pt k un tratament naturist eficient implica si alimentatie sanatoasa. iar daca urmezi un tratament homeopat nu mananci chiar oricand pt k trebuie sa respecti un anumit interval inainte si dupa ce iei granulele.
  •  
    • 599 mesaje
    7 Sep 2006, 16:22
    0 0
    depinde de granule...eu iau niste minerale si mi-a zis medicul ca nu conteaza daca le iau inainte sau dupa masa si daca faci tratament homeopat nu trebuie sa ai o anumita dieta...mie doctorul mi-a zis sa duc o viata normala...acum depinde si de boala.
  •  
    • 1552 mesaje
    7 Sep 2006, 18:19
    0 0
    stiti un site cu medicamente homeopatice?vreau sa vad prospectul unui medicament.
  •  
    • 599 mesaje
    7 Sep 2006, 22:38
    0 0
    www.homeopatia.ro; www.homeopatie.ro; www.medicalinfo.ro si ar mai fi mai multe
  •  
    • 162 mesaje
    7 Sep 2006, 23:43
    0 0
    O fi incercat cineva sa slabeasc cu granulele de la un homeopat?
    Mie frica ca apoi sa nu pun de doua ori mai mult!
  •  
    • 734 mesaje
    8 Sep 2006, 10:17
    0 0
    Homeopatia restabileste echilibrul ehergetic, hormonal etc. Poate ajuta, insa daca vei continua sa mananci ce si cat vrei, eventual ducand si o viata sedentara, este logic sa nu slabesti.

Homeopatia nu inseamna tratament naturist si nici nu are vreo legatura cu biodetectia.
  •  
    • 6 mesaje
    8 Sep 2006, 13:05
    0 0
    Hello again.In privinta problemelor cu kilogramele in plus(problema de care si eu am suferit)eu personal va recomand Apa magnetizata,plasturi magnetici si tratament naturist pentru a echilibra organismul.Toate acestea au o mare legatura cu probmela in sine:metabolismul.Sa fim sincere..de cate ori nu am incercat o dieta si nu a dat roade...in + dieta este temporara.Asa ca nu faptul ca mancam mult sau doar sedentarismul e de vina ci metabolismul.Problema incepe din interior.Homeopatul pe care il consult eu se ocupa cu mai multe chestii.Din cate am inteles eu si din ce mi-a explicat domnul respectiv,biodetectia consta tocmai in faptul de a detecta.Domnul respectiv poate diagnostica prin aceasta metoda.Apropo,fetelor pe mine m-ati bagat in ceata cu ceva,pentru ca eu n-am auzit pana acum de granule...ce sunt acestea?Va pup,Ciao!
  •  
    • 599 mesaje
    8 Sep 2006, 13:19
    0 0
    sunt niste medicamente homeopate sub forma de bilutze f mici care se sug sub limba...nu stiu daca ai luat vreodata oscilococcinum pt gripa...asa sunt.
  •  
    • 1552 mesaje
    8 Sep 2006, 13:36
    0 0
    ce inseamna o doza?
  •  
    • 162 mesaje
    8 Sep 2006, 15:58
    0 0
    Dar ce este biodetectia?