sarcina, dureri
-
0 0ati avut la inceput de sarcina mici dureri in abdomenul inferior ?
eu mai simt uneori asa niste dureri ca la menstruatie....dureaza foarte putin !
voi ce stiti? va pup ! -
evelor, eu nu sunt graviduta, dar tare mi-as dori! incerc de ceva vreme sa raman insarcinata, dar inca nimic. vreau sa va intreb ceva pe voi care ati trecut deja prin asta!
luna aceasta am avut contact in ziua 9 de la cm, sotul meu a fost plecat si s-a intors cand eram deja in ziua 17. din cate am citit pe net,pt cicluri normale, zilele fetile sunt 10-17.oare perioada este buna? n-am mai avut rabdare si la 11 zile de la primul contact (ziua 9 de la cm) mi-am facut un test de sarcina barza, nu dimineata ci in timpul zilei si a iesit negativ.
dar nu stiu de ce presimt ca s-ar putea de data aceasta sa fie cu noroc. mai ales ca nici nu ma simt extraordinar: ma dor sanii deji nu trebuie sa-mi vina decat prin 15-16, nu foarte tare, dar simt asa ca o tensiune in ei, am avut mici senzatii de greata, iar in timpul zilei am momente cand ametesc. oare ar putea sa fie? n-ar fi prea devreme pentru aceste simptome(n-au trecut decat 14 zile de la ziua a 9 de care va spuneam)? cum ar trebui sa ma simt daca intr-adevar as fi insarcinata, as simti ceva atat de repede. si dupa cat timp mi-ar arata rezultatul corect?
va rog sa ma ajutati. imi doresc atat de mult un copil incat s-ar putea sa-mi induc eu niste simptome.sau nu? -
multumesc fetelor, va voi tine la curent. pe 15 aproximativ trebuie sa-mi vina cm. nu mai am rabdare, dar trebuie si nu vreau sa mai fac nici un test de sarcina pana la cm. sper sa ma pot abtine!
dar, testul de sarcina cand ar arata rezultatul sigur, cam dupa cat timp de la conceptie? va spuneam ca eu l-am facut dupa 11 zile de la contact si a iesit negativ.sper sa fi fost prea repede! -
nikol, la mine a durat cam 1 an pana sa raman gravida si in primele luni tot asa numaram zilele si faceam teste peste teste si nimic. am ramas gravida cand deja ne luasem gandul ca mai facem bb. poate ar fi mai bine sa lasi totul sa vine de la sine. iti doresc sa te avem cat mai repede printre gravidute.
-
Dupa ovulatie, poate dura intre 5 si 11 zile pana cand oul se fixeaza in uter si cel putin alte doua zile pana cand organismul incepe sa secrete niveluri detectabile de hormoni specifici sarcinii.
Asa se face ca, daca folosesti un test de sarcina inainte de aceasta perioada, rezultatul poate fi inselator.
Cel mai bine ar fi sa repeti testul, la 13-14 zile dupa ovulatie.
Uita-te cu atentie si pe prospectul testului, ca sa vezi daca este indicat nivelul de sensibilitate al acestuia - cu cat cifra este mai mica, cu atat testul e mai exact.
inca ceva, idi are dreptate, cam un an de zile trebuie sa stai linistita si sa incerci, nu te stresa cu probleme de infertilitate ca numa rau iti face stresul.