bubite pe limba
-
3 Sep 2006, 18:160 0Buna fetele am mai scris eu pe aici acum cateva saptamani aveam o problema cu nasul infundat am facut niste analize mi-a iesit ca am un streptococ beta hemolitic si un stafilococ am luat niste antibiotice nasul tot infundat il am si pe limba mi-au aparut si niste bubite care se prelungesc spre gat dr spun ca e o alergie de la antibiotice aveti idee de ceva ceaiuri sau infuzie atat pt nas cat si pentru bubite?astept raspunsul vostru
-
3 Sep 2006, 19:16pentru nas: spalaturi cu apa cu sare (o lingurita rasa de sare la o cana cu apa calduta). apa se pune in causul mainii, se astupa o nara si se trage apa prin cealalta, cat mai adanc. apoi se sufla nasul, usor. se trage apa alternativ, cand pe o nara, cand pe cealalta, pana se termina apa din cana. (curata si desfunda nasul si sinusurile)
pentru limba/gat: infuzie calduta de ceai de salvie, se clateste gura si se face gargara. (dezinfecteaza zona si grabeste vindecarea bubitelor)
deseori, reactiile alergice apar atunci cand organismul este slabit din cauza incarcaturii cu toxine sau din cauza unor ganduri negative pastrate multa vreme.
cu siguranta, ti-ar prinde bine o cura depurativa (de dezintoxicare) cu ceaiuri detoxifiante sau pur si simplu cu sucuri de fructe (sucul de grapefruit, de exemplu, este una dintre cele mai eficiente variante).
in paralel, cauta sa-ti solutionezi si elimini problemele de viata stagnante. gandeste-te ce anume lucruri sau persoane te fac sa spui: "nu mai suport cutare situatie" sau "nu il/o mai suport pe X". acolo e problema. -
3 Sep 2006, 20:50mersi pt sfat sper doar asta sa fie problema ca a trecut deja ceva timp iar dr nu imi mai gasesc medicamentul potrivit