neplacerile unei fracturi

•  
    • 31 mesaje
    3 Sep 2006, 15:31
    0 0
    neplacerile unei fracturi la mana m-au facut sa deschid acest topic,dupa 6 saptamani de cosmar cu gipsul,am observat cu stupoare ca mi-au crescut multe fire de pat pe maina p degete ,care este cauza ajutati-ma va rog
  •  
    • 2209 mesaje
    3 Sep 2006, 15:37
    1 0
    :o Unde anume ti-au crescut? Unde avusesei gips-ul? Unde pe degete? Da-ne mai multe detalii...
  •  
    • 8403 mesaje
    3 Sep 2006, 15:43
    0 0
    ce tratament ai mai urmat?
  •  
    • 4411 mesaje
    3 Sep 2006, 16:54
    0 0
    Hmm..eu am avut gips si la picior si la mana acum niste ani.la picior am observat ca imi crescuse parul goraznic.Obisnuiesti sa te epilezi pe maini?Poate a crescut in voie si de asta ti se pare.ti s a subtiat oarecum mana?Si asta ar putea da efectul parului mult mai vizibil.Pielea nu mai are aceeasi culoare,este mai palida,nu e vascularizata cum trebuie si cred ca doar ti se pare ca firele acelea nu au fost acolo,

ps: dupa perioada de imobilizare sper ca mergi la un centru de recuperare pt mana,presupun ca este f slabita si nu o folosesti cum trebuie.daca da vezi un medic pt o trimitere la fizioterapie si kinetoterapie.daca ai facut o nu te spara ca iti spun insa multa lume nu merge la recuperare ceea ce este f rau.poti ramane cu urmari pe termen f lung in functie de gravitatea fracturii...
  •  
    • 31 mesaje
    5 Sep 2006, 23:48
    0 0
    am avut mana rupta la incheieturi,fractura inchisa cu deplasare,nu ma epilam inainte,a crescut pur si simpusi e mult.nu imi explic de ce?nu am mai avut asfel de probleme,iar acum parul a ajuns la degete si este inestetic.as astepta sa cada dar daca nu?ajutati-ma va rog!
  •  
    • 744 mesaje
    6 Sep 2006, 18:15
    1 0
    salut! nu,nu va cadea de la sine,deci trebuie sa il ,,rezolvi"tu.nu stiu exact de ce apare,dar e si din cauza ghipsului.mie asa mi s-a spus.au trecut 9 ani de la ,,patanie"si inca mai am mana si piciorul subtiate.
    cui spunea ca poate e din cauza subtierii,nu e asa.
  •  
    • 4411 mesaje
    6 Sep 2006, 20:10
    0 1
    Nu siu ce sa zic..La mine s a rezolvat prn epilare.Nu a ramas nici o diferenta.

In legatura cu subtierea..eu am avut piciorul subtiat la maxim insa a fost o perioada de recuperare ,dupa ce am scapat de gips ,foarte dura.insemnand exercitti fizice f multe.zilnic 1 ora si jumatate 2,masaj si fizioterapie.intr un spital obisnuit nu cine stie ce clinica.si asa am revenit la normal...am avut 3 operatii la piciorul stang.daca nu faceam recuperare probail ca as fi ramas si eu cu piciorul mai subtire si mersul stramb.multi medici gresesc cand nu recomanda pacientilor recuperarea post operatorie..inclusiv al meu.eu am fost norcoasa pt ca am cunoscut pe cineva care m a sfatuit.