tratament vs sex
-
3 Sep 2006, 15:100 0De ce este contraindicat in timpul unui tratament (de la ginecolog) sa intretii raporturi sexuale?As putea ramane insarcinata??(eu tocmai am comis-
... -
3 Sep 2006, 15:39Pentru ce anume te tratezi si cu ce mai exact? Dca nu te-ai protejat, cu orice ai face tratament, evident ca poti ramane insarcinata.. Tratamentul nu are efect contraceptiv!
-
3 Sep 2006, 15:44Eu folosesc pilule si iau macmiror ovule si crema pt exterior.Ma gandeam doar daca substantele din ele ar anula efectul contraceptiv al pilulelor sau nu trebuie sa faci sex doar pentru a fi eficient tartamentul?asta vroiam sa stiu.
-
3 Sep 2006, 15:50Aaaa, nu, nu are legatura tratamentul cu contraceptia! Contraceptia e sfanta! Doar in cazul in care iei antibiotice sa ai grija. Si la ceaiul de sunatoare - scade efectul contraceptiv! In rest, pe perioada tratamentului se recomanda sa nu avem relati sexuale pentru a nu ne recontamina de la partener. Ca ne vindecam, luam iar de la el, el se vindeca, ia de la noi...si tot asa! Mai bine fa un tratament de care sa te tii cu sfintenie si apoi sunteti amandoi ca noi!
Pusi!