nu mai am menstruatie,...ajutooor!!!
-
15 Mai 2003, 11:400 0dragi eve,am o mare problema de doua luni iau anticonceptionale si nu-mi mai vine ciclu,momentan nu sunt in tara si nu pot merge la doctor.
aveti idee ce se intampla?
va rog ajutati-ma! -
16 Mai 2003, 04:36Daca ai dubii in privinta unei eventuale sarcini nu ai decat o solutie sa-ti faci un test de sarcina iar daca excluzi aceasta posibilitate am inteles ca este normal sa nu-ti mai vina deoarece, prin administrarea anticonceptionalelor se pacaleste organismul ca nu mai este cazul sa se produca ovule.Hormonii care sunt defapt pastilele sunt de obicei identici cu cei "emisi" in timpul sarcinii, si asta poate fi o explicatie!
-
16 Mai 2003, 12:12multumesc mult de tot prntru raspuns, insarcinata nu sunt,deja mi-am facut doua teste de sarcina,dar nu cred ca e normal pentru ca in prospect scrie ca trebuie sa-mi vina ciclu dupa ce am consumat o folie de anticonceptionale. oricum multumesc inca o data pentru raspuns.
-
17 Mai 2003, 22:58Amenoreea (lipsa menstruatiei) poate fi produsa de modificari in starea gernerala a organismului.Schimbarea fusului orar, variatiile de greutate, dietele pentru slabire,exercitiul fizic in exces, stresul sunt doar cateva din cauzele care pot produce aceasta modificare.Dar cel mai bine ar fi sa iei cat mai repede legatura cu medicul ginecolog, el iti poate spune ce se intampla si ce poti face pentru a remedia aceasta situatie.