Va rog ajutati-ma

•  
    • 15 mesaje
    1 Sep 2006, 23:28
    0 0
    am facut sex nepotrejat si el a ejaculat in mine si ca metoda de contraceptie am luat Postinor 2 ( pastila pentru a doua zi ). si dupa 5 zile mi-a venit ciclu desi cu 1 saptamana inainte imi venise. Sunt Gravida sau este normal sa iti vina ? Va rog nu ocoliti mesaju meu multumesc.
  •  
    • 4411 mesaje
    1 Sep 2006, 23:48
    0 0
    Nu e normal nici sa ti vina dar nici gravida nu esti stai linistita.In prospect este precizat ca pot aparea sangerari,ameteli greata si altele dupa postinor.Eu am luat de cateva ori,si primele 2 dati cred mi a fost f rau ,am avut o greata groaznica.Nu este bun pentru organism dar paza buna trece primejdia rea..asa ca stai linistita
  •  
    • 15 mesaje
    1 Sep 2006, 23:55
    0 0
    dar dupa ce am luat pastilele dupa 5 zile mi-a venit ciclu nu intre cele 2 pastile adik in intervalul de 12 ore dintre pastile
  •  
    • 4411 mesaje
    2 Sep 2006, 01:18
    0 0
    Da,nu intre cele 2,nu stiu cat de normala este aceasta sangerare insa e prevazut in prospect aceast efect secundar.insa in nici un caz nu are legatura cu sarcina.Si daca ai grija e acum incolo mai mult ca sigur nu vei ramane insarcinata.Nu am auzit pe nimeni sa nu isi faca efectul postinorul..da ai si tu grija,si nu iti face un obicei sa iei pilula de a doua zi..poti lua de 2 ori pe an atat.De ce nu citesti prospectul inainte sa iei medicamente?Te ar scuti de mult nelamuriri..mai ales la capitolul anticonceptonale
  •  
    • 4411 mesaje
    2 Sep 2006, 01:19
    0 0
    Probabil ca este o sangerare de scurta durata o zi maxim doua,pe urma o sa ti vina ciclul normal.Nu te speria daca iti intarzie.