Raceala la Ovare
-
0 0Vreau sa stiu si eu simptomele racirii la ovare.multumesc
-
Te doare ovarul,sau chiar in ambele parti.Depinde cat de grav este.Durerea se poate ridica si spre coaste.Eu am avut o anexita asa de urata incat pe durea pana spre torace.Ginecologul a fost ultimul la care am mers..nici nu credeam ca anexita poate cauza durerea aceea.durerea este de durata scurta mai mult sau mai putin intensa.
-
Anexita /metroanexita consta in dureri in partea se jos a abdomenului si in durerea salelor,posibil insotite de o modificare a secretiei vaginale (in cazul infectiei) si/sau de o singerare anormala in timpul menstruatiei,
posibil: febra,stari de voma, ameteli si dureri de cap . Intensitatea durerilor de burta este variabila: uneori sunt surde, alteori violente si exagerate de eforturi de urinare,de scaun.
Raporturile sexuale, dureroase si ele, incep sa fie evitate. E bine sa urmezi tratamentul la timp si strict dupa sfatul medicului, pentru ca exista riscul de cronicizare a anexitei si chiar de obstruarea trompelor uterine, adica de infertilitate. -
DECI....CEEA CE DESCRII TU SE NUMESTE CISTITA ...SI DACA NU TE TRATEZI IN TIMP POATE AVEA URMARI F GRAVE.sfatul meu ar fi sa mergi din nou la ginecolog...poate ma insel...dar ceea ce am luat si eu pt aceasta raceala..care da este raceala,a fost "uricol"il iei de la farmacie...nu necesita reteta....o sa-ti treaca...dar urmeaza te rog si sfaturile celorlalte eve...au dreptate..ai mai mare grija de tine...bafta si sanatate!
-
daca ai cistita, si daca este cronica, ar fi bine sa urmezi urmatoarea schema de tratament- Biseptol(Tagremin)- patru tablete pe zi, doua dimineata, doua seara, la interval de 12 ore, timp de cinci zile, apoi in continuare timp de zece zile Norfloxacin, 2/zi, la interval fix de 12 ore, dupa care alte zece zile_obligatoriu, POlidin 2 fiole pe zi.
numai asa nu va recidiva cistita.
dar...ar fi cu mult mai corect sa faci o urocultura urmata de o antibiograma, ca sa vezi precis ce fel de antibiotic sa faci, inainte de Polidin.