Va Rog ajutati-ma si pe mine!!
-
0 0buna all...va rog ajutati-ma si pe mine! Am facut sex neprotejat pe 11 luna trecuta( nu a ejaculat in mine).Normal trebuia sa imi vina pe 21 dar a intarziat pana pe 27.am facut-o si luna asta knd stiam k trebuie sa imi vina si acum tot imi curge un lichid maro.Ce poate fi?
-
numai un medik itzi poate spune... din cate stiu eu exista posibilitatea de a fi insarcinata si scurgerea sa fie un ciclu peste sarcina, se mai intampla, nu are aceeasi abundentza ca o menstruatie normala... fa un test de sarcina ca sa stii repede despre ce-i vorba si mergi la un medic de urgentza... nu-i normal cu atatea metode de contraceptie sa ramai insarcinata... oricine itzi poate spune ca si daca nu ejaculeaza "in tine" potzi ramane inasarcinata, pt ca inainte de ejacularea propriu zisa se elimina un lichid, nush exact cum se numeste, care poate contine spermatoz... viabili pt a ramane insarcinata... ai grija... dar mersul la un medic este cea mai buna solutie
-
Am vazut ca ai primit sfaturi bune daca mai vrei unul nu mai face sex neprotejat.Dca 89 e anul nasterii tale la varsta asta nu cunosti prea bine intentiile baietilor ..Ca sa faca sex sunt capabili de orice minciuna.Vor incerca sa te convinga ca nu se poate intampla nimic rau numai ca sa-si atinga scopul(in acel moment chiar sunt convinsi de ceea ce spun,adica nu mai judeca limpede).
-
Nu mai sta atata, mergi la medic!
Degeaba asculti parerile noastre ca noi nu te putem ajuta prea mult! Dupa un control, o sa stai linistita, sau daca e ceva sti cum sa procedezi!
Trebuie facute toate la timp in astfel de cazuri...sa nu fie prea tarziu uneori!
Ai multa grija si in primul rand incredere in tine! Iar in privinta baietilor fi atenta, e viata ta in joc!
Mergi la medic sau la playning si asa vei sti ce metoda ti se potriveste mai bine pentru protectie!
Mult noroc!
Pupici!