ma poate ajuta cineva?
-
13 Mai 2003, 11:170 0Citesc subiectele deschise de voi, si poate printre voi s-a intalnit cineva cu situatia mea. De 3 ani (am 31 ani) ma confrunt cu o problema, care cred ca este o dereglare hormonala(ciclul meu este foarte regulat dupa acesti hormoni,dar sangerarea dureaza 14 zile adica pana la presupusa ovulatie,dintre care 7 zile rosu si dupa aceea o scurgere rozalie sau maronie)---asa--- au spus 4 medici ginecologi.Dar nici unul dintre ei nu mi-a prescris investigatii mai amanuntite (sunt din provincie, si nu prea exista posibilitati de analize mai sofisticate,nici macar tomograf sau mamograf).Tratamente mi-au dat dupa ureche..anticonceptionale-6 luni si sangeram si imi curgeau sanii si am renuntat singura pt ca doctorul ma punea sa iau continuu dar nu mai suportam sangerarea continua si nici macar vreo umbra de rezolvare...mi-au mai dat medroxiprogesteron....si iar imi curgeau sanii rau.Am facut in alt oras o analiza-prolactina---mi-a iesit normala--- si la glanda hipofiza si nimic.
Am incercat trtament naturist tinctura mugur de zmeur un fel de prolactina si au inceput iar sanii sa curga si l-am oprit.
Nu stiu ce sa mai fac...dar sa bananai...prin Bucuresti dupa medici,si analize imi este cam imposibil,programul de lucru al meu e cam strict am si un copil care nu am cu cine sa il las,lucrez la o intreprindere de stat iar concediile medicale sunt haios venite pt ca,conteaza la restructurarea care cred ca o sa vina peste putin timp.
In speranta ca exista vreun medic sau cineva care ma poate ajuta astept un raspuns. -
21 Mai 2003, 08:58Stiu de la o doctorita ca tulburarile hormonale, asa cum se pare ca ai tu, merg foarte bine cu tratament homeopatic.Incearca sa o suni pe Dr. Steluta Muresan, are cabinet chiar linga Gara de Nord.Tel.0722350427.Succes!
-
26 Mai 2003, 13:12Multumesc de indrumare,eu abia acum am reusit sa intru pe forum, scriu de la servici si nu prea am acces mereu.O sa urmez sfatul tau.
-
24 Iun 2003, 09:52Pentru orice afectiune ginecologica incearca ceaiul de coada soricelului.Se gaseste la Plafar sau aduna-l de pe cimp.E foarte eficient.