tratarea bataturilor

•  
    • 2239 mesaje
    31 Aug 2006, 08:51
    1 0
    salut, am niste bataturi urate in talpa piciorului drept, am eu niste probleme cu piciorul asta, cum am purtat putzin toc cum ma doare de inebunesc, tot incerc sa aflu denumirea unei solutzii care se pune pe bataturi... pe 9 treb sa merg la o nunta si musai tocuri... de la farmacie imi tot dau niste plasturi scumpi care nu au nici un efect... poate ma ajuta cineva
  •  
    • 10 mesaje
    31 Aug 2006, 14:06
    0 0
    Eu am reusit sa scap de bataturi cu CLAVUSIN, se gaseste la farmacie. Incearca si tu. Numai bine.
  •  
    • 8403 mesaje
    31 Aug 2006, 23:21
    0 0
    face bine la bataturi

Rostopasca este un leac pentru bolile hepatice grave, in afectiunile biliare si renale. De asemenea, aceasta planta este indicata in tratarea hemoroizilor, in combaterea intepaturilor si contra vajaitului din urechi. Acest produs este folosit extern contra bataturilor, a negilor si a eczemelor. Cataracta si petele pe cornee dispar treptat. In acest scop, frunza se spala, tulpina ei frageda se zdrobeste, iar cu zeama obtinuta se unge cu degetul aratator, tinand ochii bine inchisi, inspre coada ochiului.
  •  
    • 8403 mesaje
    1 Sep 2006, 00:31
    0 0
    ps-ceea ce am postat mai sus..este un articol aparut chiar azi in libertatea. mi-am amintit de topic si..

rostopasca creste in special in zonele umbroase, pe langa garduri
  •  
    • 599 mesaje
    1 Sep 2006, 21:08
    0 0
    exista la plafare alifie de rostopasca. sau intreaba acolo poate au ceva mai bun.
  •  
    • 3 mesaje
    3 Sep 2006, 17:51
    0 0
    marutza77 depinde de cativa factori, daca bataturile sunt mai vechi si au radacini adanci nu prea poti scapa de ele decat chirurgical, cu laserul ar fi cel mai simplu. daca nu-s agravate si nu te dor mereu cand mergi sau porti tocuri, sau chiar cand esti in repaus, ai putea incerca un tratament naturist, unul eficient ar fi urmatorul: timp de 10 zile, in fiecare seara inainte de culcare legati o feliuta de usturoi pe batatura si legati bine cu o fasa ca sa nu alunece in timpul noptii si tineti pina dimineata. la fel de eficiente sunt si granulele de propolis