emotii!!! pls pls...
-
1 0maine la 9 am examen ptr permis si imi este o frica mai mare dc la examenul de capacitate.cnd am gandesc tremur toata,ma albesc,nu mai stiu nimik si gata sa dus tot examenul.cei cu mine?ce sa fac?ce sa iau?ai mei ma iau in gluma dar numai eu stiu cum sunt emotiile si teama pe care o simt.e un examen important,foarte important ptr mine si tare mie k o sa pic k eu sunt batuta in cap si nu am pot controla.ma iau emotiile si teama de ce va fi pe dinainte si gata sunt terminata!!!toata lumea imi spune k voi lua.acasa fac 23 24 25 26 nustiu de ce ink imi este teama dar si emotie in acelasi timp.sunt debusolata nici eu nu stiu ce e cu mine.deci ce sa fac?k maine singur voi fi mai rau in privinta emotiilor...poop!!
-
pai gandeste-te k nu e o tragedie daca nu iei examenul din prima, asta k sa mai scapi de emotii. din cate spui esti o fire mai emotiva si trebuie sa ai grija sa nu te pierzi in timpul examenului si sa nu mai sti nimic pe moment
daca ai invatat nu are de ce sa iti fie frica.
bafta!!! si astept maine sa spui k l-ai luat
te pup -
Buna, imi aduc aminte cum a fost acum 16 ani cand am dat pentru permis, sunt o fire fff emotiva , toate fetele au luat cate un distonocalm, dar eu nu am luat pt ca imi era frica sa nu ma i-a somnul, trebuie sa ai o motivatie pentru a nu te mai gandi la frica.Eu am avut o motivatie,fosta amica a prietenului meu de atunci avea permis si eu nu,asta mi-a fost de ajuns, am uitat de frica si am luat permisul din prima, gandestete cand ai examenul ce va urma dupa ce il iei cum vei cunduce masina ta si cat de bucurosa si libera te vei simti. Bafta si astept sa-mi spui ce ai facut.Iti tin pumnii
-
Eu am invatat cateva zile inainte..M am dus la examen mai mult decat relaxata..Si spre surprinderea tuturor am luat din prima (eu sunt mai modesta nu ca as fi batuta in cap
).Este ff important sa nu ai emotii pt ca nu este un examen crucial poti sa dai de cate ori ai chef.Asa ca stai linistita ca nu e nici o tragedie daca nu iei.du te asa..sa te doara undeva stii tu...si sigur iei..eu nici macar nu am facut teste inainte. -
deadrose si tutoror celor care ma-ti sustinut va multumesc!!!
sunt cu psihicul la pamant,sunt terminata.am facut prostia de a lua un distonocalm si ma simteam asa de lipsita de vlaga,ma uitam peste ele k si cum nu mi-ar fi pasat,la sfarsit nici nu mai stiu ce naiba am facut cnd mam uitat ultima oara peste ele...cert este k am cazut cu 21 si am oftic si plang de ieri continuu.nu pot sa imi dau seama cine e de vina.poate si pastila dar si eu...emotiile cu un calmant nu-si au rostl!!!nu-mi vine sa cred k acasa faceam numai admis si acolo 21????un punct mai era necesar,doar un punct!!!de asta ma si doare mai mult...ptr un punct!
mam inscris a doau oara dar nu cred k mai am puterea sa iau.desi voi invata cartea aia pe de rost...parca ceva ma tine pe loc si mult mai pesimista k niciodata...trebuie sa iau niste vitamine...
va mulumesc oricum de incurajari!!! -
corina, cat regret k nu am vazut mai devreme postul tau...... si mai ales
sfatul sa iei distonocalm!
niciodata sa nu mai iei la examene asa ceva.!
eu am facut-o si mai lata: am luat distonocalm in ziua nuntii, ink de dimineata, inainte de cununia civila... ce am simtit cd am zis :"DA"? nu stiu nici acum...mai ales k toti au ras k am spus-o de parca..:" da, si hai sa terminam mai repede..."si cat am asteptat momentul ala....
Acum , cand ma vad pe dvd ce evaziva eram , indiferenta, de parca nu eu ma maritam.....ma oftic....
intr-adevar , inainte de pastila imi tremurau picioarele si vocea, si tot . si i-am cerut mamei o pastila, dar am gresit ...mai bine eram asa cum sunt de obicei : stangace, emotiva ... si simteam si eu momentul la intensitate maxima... asta e...
oricum , eu ma bucur k pana la cununia religioasa mi-a trecut efectul distonocalmului si atunci da, am avut niste emotii,...dar a fost mai bine....
si eram patita : in facultate, la toate exam la care am luat distonocalm am pikt....pai deveneam asa pasiva.....nici nu ma mai puteam concentra, oricat mi-as fi stors creierii nu venea nimic...fff vag , dar.nu de 5. nici macar de 5...
Lasa, k ai trecut printr-o lectie de viata, poate asa a fost a fie. poate e maine asa: cand picam cate un examen , mama imi zicea k asa a trebuit a fie, ca pana la restanta sa inat mai bine si sa stiu mai bine materia respectiva, desi eu invatam zi si noapte...
sotul meu a luat permisul la al 5 lea exam...nu trecea de sala.....la oras a luat cu felicitarii si pe ploaie, si noaptea...
pt exam viit , dk vrei un sfat, mananca morcovi, orez....iar inainte de exam , mai bine mananca ceva duce, o ciocolata, ceva
multa bafta si sa azim de bine -
cel mai bine e sa nu mai faci nici un test acasa ca dupa aia o sa te incurci in ele.o sa inveti pe derost intrebarile si la examen in loc sa gandesti logic o sa te intrebi oare cum era la intrebarea asta/da-le naibi de cursuri si relaxeaza-te,fa o baie n spuma pune-ti o masaca,comprese pe ochi si doar relaxeaza-te
-
Nu dispera,totdeauna exista o a doua sansa,gandeste-te ca mereu pe parcursul vietii vei intalni greutati poate mai mari carora trebuie sa le faci fata,important este sa ai sanatate.
Oricum iti doresc bafta la urmatorul examen !
Baiatul meu este acum si da examenul la sala, oare cat dureaza pana iti da rezultatul? -
carmenteodora baiatul tau probail k a luat si acuma da orasul.mai mult k singur!!!eu pn in 12 am aflat si cate am facut si deja depusesem dosarul ptr o noua programare...deci felicitarile mele ptr permsiul baiatului tau!!!
acuma ma gandesc cum sa fac sa am forta sa ma uit din nou peste ele sa am forta sa imi revin...ptr mine era foarte important acest examen.masina am,taikamiu abia astepta sa vin cu permsiul luat acasa...sunt terminata...nush nici ce sa mai zic ce sa mai vb...
primul sfat:nu luati pastile inainte de examene!!!poop -
Toti te certam acum, este adevarat ca nu trebuia sa iei distonocalm, faptul este consumat, invata logic nu pe de rost, incerca sa intelegi ceea ce faci si in chestionare invata decretul fff bine pana intelegi de ce sete asa si nu altfel, astept sa vad ce faci la examenul urmator. BAFTA. Nu dispera, altii au alte greutati mai mari.