Raspuns

•  
    • 141 mesaje
    27 Aug 2006, 19:02
    0 0
    Uitati care e treaba, sa sustii o pozitie pentru viata sau impotriva chimicalelor numite anticonceptionale e un lucru valid pe care trebuie sa-l tolerati. Nu cred ca daca sustii o pozitie pentru viata trebuie sa incepi, de cand eram eu bebe bla bla bla bla si acum sunt asa. Deci drept urmare permiteti-mi sa iau o pozitie pro viata. A auzi o pozitie pro viata inseamna documentare si e OK. Eu nu vreau sa invinovatesc pe nimeni si daca impresia voastra e inversa imi cer iertare. Din contra v-am dat un medicament numit spovedania care a mers in multe cazuri. Concluzia e ca daca nu sunteti multumite de viata pe care ati dus-o potrivit propriilor standarde puteti sa va schimbati in bine zic eu. Uite m-am uitat la efectele estrogenului continut de pilule anticonceptionale pe Internet, puteti da si voi o cautare pe google si uite ce am gasit la:
    http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/medmaster/a682922.html
    Caderea parului e una din ele. Cate prospecte de anticonceptionale ti-au spus de lucrurile astea? Daca nu ti-au spus consideri corect lucrul asta sau o consideri o pozitie incorecta. Te simti mai bine cand ti se ascund lucruri?
    Estrogen may cause side effects. Tell your doctor if any of these symptoms are severe or do not go away:
    breast pain or tenderness
    upset stomach
    vomiting
    heartburn
    constipation
    diarrhea
    gas
    weight gain or loss
    leg cramps
    nervousness
    depression
    dizziness
    tight muscles
    hair loss
    unwanted hair growth
    spotty darkening of the skin on the face
    difficulty wearing contact lenses
    swelling, redness,itching, or irritation of the vagina
    vaginal discharge
    change in sexual desire
    cold symptoms

Some side effects can be serious. If you experience any of these symptoms or those listed in the IMPORTANT WARNING section, call your doctor immediately:
    bulging eyes
    sore throat, fever, chills, cough, and other signs of infection
    pain, swelling, or tenderness in the stomach
    loss of appetite
    weakness
    yellowing of the skin or eyes
    joint pain
    movements that are difficult to control
    rash or blisters
    hives
    itching
    swelling of the eyes, face, tongue, throat, hands, arms, feet, ankles, or lower legs
    hoarseness
    difficulty breathing or swallowing
  •  
    • 1272 mesaje
    27 Aug 2006, 19:36
    0 0
    nu stiu ce e cu tine!!!!!!!!

daca citesti pe prospect si la banala aspirina o sa vezi o gramada de reactii adverse.
    ce propui? abstinenta?
    steriletul nu, anticonceptionalele nu!
  •  
    • 427 mesaje
    27 Aug 2006, 19:40
    0 0
    angelikaebe nu te mai obosi nu vezi k e un nebun care da copy paste cu tot felul de aiureli inaplicabile in viata reala de pe sfaturiortodoxe.ro?? sunt curioasa daca faci 25 de copii (cam atata cred k ar face o femeie de cand isi incepe viata sexuala pana la menopauza fara sa se protejeze), i-ar creste biserica? sau i se pare bine sa ajunga pe la orfelinat sau sa moara de foame??
  •  
    • 106 mesaje
    27 Aug 2006, 20:11
    0 0
    Mda, evelor, v-am zis la un moment dat ca pe tipul asta cred ca-l banuiesc cine e. Acum sunt sigura, dupa felul in care scrie. Iar atitudinea pe care o are este tipica unui om bolnav mental. Sa va dau si numele: serban din bucuresti. Are noroc ca inca nu-i dau si numele de familie. Zic "inca". Mi-au povestit multe amice despre el, mi-au trimis mailurile pe care le trimitea lor. Ultima oara a urmarit o prostituata ca sa-i tina si ei predici...
  •  
    • 141 mesaje
    27 Aug 2006, 20:34
    0 0
    Mai fetelor, vreti sa cred ca pana la sterilet si anticonceptionale lumea nu facea sex? Ariana, da-mi te rog si telefonul lui Serban ca pare un om dragut si saritor. Mai dar mergeti la extreme mai, sa incerci sa indrepti o prostituata adica dupa cum vedem noi in media o femeie independenta e ceva deranjant si foarte rau si merita deconspirat desi daca stai sa te gandesti cati au facut asta si au reusit, dar sa stai sa te uiti la ea cum se distruge e ceva OK admisibil si inca ceva aspirina mea spune ca e contraindicata doar la alergii si daca ai sangerari, ulcer sau astma iar anticonceptionalele sunt unele dintre cele mai distrugatoare pastile adica iti devoreaza sanatatea. Acuma va zic pa ca mai am si treaba.
  •  
    • 106 mesaje
    27 Aug 2006, 20:49
    0 0
    nu esti coerent deloc in ce ai scris, oricum te-ai facut de cacao.Te-am demascat eu, nu ai avut curajul sa te aperi, nu ai raspuns la nici una din intrebarile care ti-au fost puse: cati ani ai (iti spun eu 28-29,desi gandesti ca unul de 12!), daca ai vreo prietena...
    tinerelule virgin mai stai si coace-te, vezi sa nu ajungi la 40-50 de ani singur cuc predicand prin bucuresti...
  •  
    • 141 mesaje
    27 Aug 2006, 21:03
    0 0
    Ariana draga, uite eu am un fler al meu. Daca lui serban ii place sa bata apa in piua pentru cauze bune zic eu, si tie iti place asa ca pune mana pe telefon si zi, Serbane, te rog m-ai explica-mi si mie cum e aia cu sexul si uite hai sa ne intalnim la o cofetarie, si din discutie in discutie cine stie unde ajungeti si dupa aia in loc sa alerge dupa cine stie cine alerga toata ziulica dupa tine. Il mai ierti si tu pentru niste predici pe saptamana care salveaza suflete dar daca va placeti, ce conteaza, si sa stii ca extremele si diferentele se atrag, asa ca fa o incercare si sa te vad fericita ca se poate.
  •  
    • 106 mesaje
    27 Aug 2006, 21:13
    0 0
    BORFAS ordinar. obsedat si psihopat. smecher la chestia aia cu telefonul. noroc ca la mine nu poti sa ajungi. bleah ce greata mi s-a facut..
  •  
    • 141 mesaje
    27 Aug 2006, 21:17
    0 0
    Tu chiar nu intelegi ca nu sunt Stefan? Am vorbit urat scuza-ma dar sa stii ca extremele se atrag si sa stii ca Stefan nu umbla dupa femei din cate imi zici ci crede ca face ceva util.
  •  
    • 106 mesaje
    27 Aug 2006, 21:24
    0 0
    nu meriti efortul de a vb cu tine, asa ca nici nu te mai bag in seama, cum te ignora si celelalte eve.
  •  
    • 1025 mesaje
    27 Aug 2006, 22:02
    0 0
    hai mah nu va mai legati de el/ea...macar da informatii utile
  •  
    • 551 mesaje
    28 Aug 2006, 00:14
    0 0
    goooooood!!!! omule nu te mai potolesti o data?????? du-te frate in creieru muntelui si te spovedeste pana nu mai poti si lasa-ne in pace