anexita

•  
    • 248 mesaje
    10 Mai 2003, 12:46
    0 0
    Buna,
    problema mea este urmatoarea: imediat dupa terminarea menstruatiei, am inceput sa am dureri in partea de jos a abdomenului si o secretie bej, am fost imediat la medic, care mi-a spus ca am anexita bilaterala si mi-a dat un tratament de 7 zile cu antibioticul Ofloxacin si ovule Tricomicon. Am terminat tratamentul, insa din pacate simptomele persista (ba, mai mult, secretia bej a devenit rosie deschis).
    Care e cauza si ce pot face pentru a ma vindeca? E posibil ca antibioticul sa nu fi fost cel potrivit? Si care ar fi antibioticul potrivit?

Va multumesc anticipat.
  •  
    • 33 mesaje
    13 Mai 2003, 01:25
    0 0
    Buna, cred ca ar trebui sa mergi si la un alt doctor sa vezi ce-ti spune.Daca esti din Bucuresti te poti duce la policlinica Coltea la dna. doctor Oncescu, la etajul 1.Este o doctorita foarte buna si eu m-am tratat la ea incepand cu o anexita bilaterala si terminand cu o rana pe col cu cauterizare.Pot sa-ti spun ca este foarte atenta la orice detaliu si tratamentele date sunt foarte bune si cu medicamente cat mai naturale posibil.Daca te intereseaza orarul este: luni,miercuri si vineri de la 14-20,iar marti si joi de la 08-14.Bafta la o vindecare cat mai grabnica.
  •  
    • 1 mesaje
    15 Mai 2003, 10:28
    0 0
    gentamicina da rezultate f.bune
  •  
    • 83 mesaje
    16 Mai 2003, 04:18
    0 0
    Gentamicina nu da rezultate intodeauna in cazul anexitei si in plus are efecte adverse ireversibile. Oricum nu e bine sa faci un tratament 'dupa ureche'. Cel mai bine este sa te consulte un al doilea medic.
  •  
    • 248 mesaje
    16 Mai 2003, 13:35
    0 0
    Va multumesc pt. sfaturi. Intre timp s-a rezolvat. Am fost din nou la doctorita mea si mi-a spus ca anexita a trecut, iar hemoragia era din cauza unei dereglari hormonale datorita cresterii bruste a temperaturii de afara(desi eu iau Microgynon si eram la mijlocul foliei), mi-a dat sa iau cateva zile Microgynon din 6 in 6 ore si intr-adevar hemoragia s-a oprit.