Intrebare
-
0 0Intai as vrea sa raspund si eu la cateva intrebari si dupa aia am sa pun o intrebare.
De ce scriu mesajele antiavort si anticonceptionalele. Pentru ca ucid. Pentru ca m-am uitat la mesaje de oameni care au facut avort si oameni care nu au facut . Cateodata diferenta este daca au aflat de ce inseamna avortul sau nu. Cateodata cei din jurul lor nu au stiut pur si simplu despre urmarile avortului sau ale anticonceptionalelor si nu le-au putut ajuta. Facand putin scandal pe forum ma gandesc si eu sa ajut ceva , ma gandesc de exemplu ca poate cineva se gandeste serios la avort si poate ca afland niste informatii in plus a capatat ajutor. Daca nu femeia care citeste poate ca stie pe cineva care vrea sa faca avort si sa-i dea niste afirmatii care sa le opreasca. Daca cineva a fost ajutata de mesajele mele cu avortul si anticonceptionalele rog sa-mi lase un mesaj in care sa zica doar atat, AJUTAT. Asta ar fi important pentru mine, sa stiu daca sa continui.
Pe de alta parte ma gandesc si la cele ce n-au fost avertizate si au cazut in ispita. Mi-e frica sa nu le rascolesc amintirile. Mi-e frica sa nu le fac rau si e greu de balansat. Pentru cele ce au cazut in ispita am si o veste buna. Va puteti duce sa va spovediti si daca faceti asta sunteti iertate de Dumnezeu. Multi au ajuns in rai si chiar crestini de frunte desi au facut crime . Care e diferenta, s-au spovedit , au venit si au zis, Doamne am gresit ca suntem cazuti. Iarta-ne Doamne ca ne spovedim. Nu cauta iesirea din balamuc la psihiatru, incearca o spovedire. Daca nu poti la un preot spune-ti pentru inceput povestea la avort.ro , sau spune-o pe forum sa te descarci. Dupa ce prinzi ceva curaj te poti duce la un preot in cealalta parte a orasului sau in alt oras si te poti spovedi. Mai bine vorbeste cu preotul tau despre asta, dar eu nu vad nici un rau sa faci o spovedire in alta parte. O sa vezi ce bine o sa-ti fie. Daca mai faci un copil sau ajuti pe cineva sa nu avorteze e f bine, dar spovedania e necesara.Daca mesajele mele supara, scrieti, SUPARATE.
De ce o dau intr-una cu Biserica? Pentru ca am fost martor la niste minuni si am trecut de la a crede ca da exista Dumnezeu la a sti ca exista Dumnezeu. Daca nu ai fost martor la minuni ce fac eu e prea mult, daca ai fost martor la niste minuni, ce fac eu e cam putin . Neavand ce face intr-o zi, ma rog si eu, Doamne arata-mi ca existi sa ajut pe cineva. Si ma uitam eu pe INternet. Si click, click, click, click, Sfanta Lumina de la Ierusalim . Asta e o lumina inteligenta care apare de pe Mormantul lui IIsus de Pasti, de inviere. Dupa Invierea lui IIsus, an de an, din Sfantul Mormant iese aceasta lumina. Bon, asta nu ai cum s-o negi pentru ca te poti duce de Pasti la Ierusalim, si mai mult lumnarile crestinilor adevarati se aprind singure. Dupa aia, click, click, click, click cele 7 trepte ale rugaciunii. Ce se zice in Biblie ca cei ce merg pe calea credintei primesc vederea viitorului si alte minunatii acuma vad ca exista pe Pamant si auzisem si eu de un calugar care putea vedea viitorul. Si alte lucruri. Si ma gandesc eu, in zeci de ani click, click, click, click si numai prostii. O rugaciune si click ceea ce trebuie e o chestie. Dupa aia m-am rugat pentru ceva si dupa cateva zile aud o voce , s-a rezolvat. Dupa cateva zile ce sa vezi, chiar s-a rezolvat. Dupa aia, neavand ce face o zi, ma rog, Doamne, da credinta mai multa la romani. Dupa un timp simt un imbold puternic in mine sa intru pe Internet si sa vorbesc despre credinta. Acuma va virusez si pe voi. Am mai citit un articol despre asta , un american s-a rugat sa fie ajutat sa aduca un grup de oameni la credinta. Dupa un timp ce credeti ca facea, predici in grupul ala. Adica esti ajutat daca pui si osul. Eu nu ma supar pentru ca consider util ceea ce fac in timpul liber si vorba povestii cu talantii, primesti unul, trebuie sa returnezi si tu macar 2 parca. Si alte rugaciuni. M-am rugat pentru cineva sa fie protejat daca activitatea din domeniul credintelor orientale daca nu ii face bine. De cate ori avea sedinta sa mearga acolo il apuca o durere de picior. I-am s -
Uite deacuma e bine sa nu mai iei anticonceptionale daca luai, in primul rand pentru ca sunt toxicesi pentru ca foarte multe lucruri sunt controlate de hormoni, crestera ta, cat de grasa sau slaba esti, marimea sanilor, si lipsa sau abundenta lor iti pot da multe peste cap. Cu cat ii dai organismului hormoni zilnici cu atat devine mai lenes si nu mai produce hormoni feminini, si cand o sa incetezi o sa ramana mai multi hormoni masculini si o sa iti placa sa ragai, sa bei bere, sa bati barbatii si sa iti placa femeile, si nu rade ca prin US e moda dupa atatia ani de indobitocire si chimizare cu anticonceptionale, si daca te opresti acum poti sa zici la spovedire ca nu ai stiut ca anticonceptionalele sunt avortive si iei canonul mai usor, altfel ti se iarta pacatul chiar daca nu te opresti acum, insa e de preferat sa te opresti.
-
Poftim fetelor: un baiat cu nume de fata. Am intalnit complexati, obsedati, care intra pe situri matrimoniale ca sa citeasca sau sa scrie de problemele femeilor. Se crede un "trimis" care simte nevoia sa predice...
Vorbele sunt frumoase, dar cu ce drept scrii pe eva?? Pun pariu ca nu ai nici o prietena si nu stii cu adevarat ce inseamna o femeie si care sunt problemele ei, altfel nu le-ai mai critica si nu ti-ai mai permite sa dai sfaturi! Stim si noi, nu toate avorteaza sin nu toate se indoapa cu anticonceptionale...Sau esti cumva sfant? Mai vrei sa stii si pe cine "ai salvat" cu mesajele alea inapoi "ajutat ori ba"...Mai stiu eu pe unul care in felul asta agata fete...scarba -
gaby,daca cineva doreste sa fie iertat de Dumnezeu nu trebuie sa mearga la spovedanie. Trebuie sa se roage sincer la Dumnezeu, sa-i para sincer rau pentru ceea ce a facut si Dumnezeu iarta. Unde ai citit tu de spovedanie in Biblie? Si apoi, multi preoti sunt mai pacatosi decit cei care merg la el. cum crezi ca-l asculta Dumnezeu pe un astfel de preot? Mai citeste Biblia! Si nu mai judeca lucrurile pe care nu le cunosti!!!
-
Uite Mimi de ce fiecare preot e ascultat de Dumnezeu, e un sfat al pparintelui Cleopa:
Dupa ce-am intrat acolo, intalnirea religioasa a inceput, asa cum se cuvenea, cu rugaciune. La un moment dat, se ridica o doamna si spune :
- Prea Cuvioase parinte, eu nu pot pune in aceIasi cantar pe toti preotii !
- Dar cine esti dumneata de cantaresti preotii ? Ai stat pe scaunul lui Hristos ?
- Dar, Prea Cuvioase, parintele cutare-i sfant, parintele cutare, care a fost la inchisoare, a fost un sfant, dar ceilalti preoti care nu poarta uniforma, care se barbierese, care fumeaza, eu nu-i pot pune in acelasi cantar.
- Dar, cine ti-a dat voie sa-i pui in acelasi cantar dumneata si sa cantaresti preotii ? Ca n-ai voie sa cantaresti pe nimeni, ca zice asa Scriptura : Nu judecati, si nu veti fi judecati ( Matei 7, 1 ). Eu pe nimeni n-am voie sa judec, pentru ca judecatorul nostru este Hristos.
- Vreau sa va spun, ca eu mi-am pierdut evlavia la unii preoti si eu cred ca n-au toti acelasi har.
- Rau ai gandit ! Dumneata trebuie sa stii e daca ar fi asa cum zici, n-ar mai fi preoti pe fata pamantului, fiindca toti gresesc. Dar nu-i asa. Zic Sfantul Ioan Gura de Aur : " A preotului este numai a deschide gura, si harul lucreaza ".
De vei vedea preot beat, cazut in sant, du-te si-i saruta mana si indata te-ai umplut de harul lui Dumnezeu ! Ca nu se amesteca niciodata pacatele lui cu harul lui Dumnezeu, care l-a luat la hirotonie, ca atunci n-ar mai fi har. Preotul nu lucreaza in virtutea sa personala, ci in virtutea harului care l-a primit. Daca n-a fost vrednic, la judecata ia mai mare munca decat crestinii, ca cei tari, tare se vor cerca; caruia i s-a dat mult, mult se va cere; si mai mult va fi batuta sluga aceea care a stiut voia, decat cea care n-a stiut ( Luca 12,48 ).
Dar acest lucru este al lui Hristos, nu-i al tau. Noi ne plecam harului lui Dumnezeu, ca ai auzit ce a spus Mantuitorul la popor. El, ca Dumnezeu, ii mustra pe carturari si pe arhierei, dar poporului nu i-a dat voie sa-i mustre. Ai auzit ce-a spus ? Pe scaunul lui Moise si al lui Aaron au sezut carturarii si fariseii, arhiereii si preotii; tot ce va invata ei sa faceti, sa faceti, ca ei legea lui Dumnezeu invata, dar dupa faptele lor sa nu faceti, ca ei zic si nu fac (Matei 23, 2-3).
Evanghelia iti da voie sa faci ce zice preotul, cand te invata de bine, iar daca vezi la el ceva ca nu-i bun, nu face. Mantuitorul spune asta. Pentru ca el are sa dea seama inaintea lui Dumnezeu daca n-a facut, si eu am sa dau seama inaintea lui Dumnezeu, daca am auzit un cuvant bun si nu l-am facut.
Dar nu le-a dat voie sa judece, pentru ca harul lui Dumnezeu nu se duce de la preot, numai daca ai auzit ca l-a caterisit. Si cand este caterisit, inca darul nu se ia. Atunci este ca un soldat care are la dansul sabie, are pusca, are pistol, dar n-are voie sa le foloseasca, ca i se ia numai administrarea harului, nu harul lui Dumnezeu, numai lucrarea harului. El, in ziua judecatii, tot ca preot se va judeca.
Ia sa va dau un exemplu : Pune dumneata intr-un castron de marmura un pumn de galbeni de aur si pune si cenusa. Ia o caldare de apa si toarna peste ei. Ce se intampla cu cenusa ? S-a amestecat aurul cu apa ? A intrat cenusa in aur ? N-a intrat. Aurul este alta fire si cenusa alta.
Dupa cum nu se amesteca aurul cu cenusa, asa nu se amesteca la preot pacatele lui cu harul care este dat de la Dumnezeu, macar de ar fi el cat de pacatos. -
gabi du-te si abereaza in alta parte, noi luam anitconceptionale pt k nu suntem masini de facut copii, dar "masini de facut sex" poate k suntem si deci trebuie sa luam. avort facem pt k vrem sa facem si suntem constiente de reiscuri si bla bla bla.
si inceteaza cu biserica si cu dumnezeu tau cu tot pt k in primu rand nu exista. cel putin asta e parerea mea. crestinismul k si toate religiile sunt o forme de manipulare in masa. toate acele 'miracole' sunt de fapt fenomene care cu timpul au fost dovedite stiintific, si daca inca mai exista miracole, stai linistit o sa fie demostrate de carte experti.
PS u din ce secta faci parte? -
Am mai scris eu la un topic, mai demult, parerea mea despre biserica. in mare este aceeasi cu a ta deadrose!
gabi, te rog, pastreaza "miracolele" pt tine. tu traiesti pe alta lume. vino cu picioarele pe pamant!
cauta si citeste topicul "vi se pare normal ce face biserica?" si poate o sa-ti schimbi parerea
in ce priveste parerea ta despre avorturi, afla ca nici o femeie nu are drept hobby avortul. fiecare o face din diverse motive, si sa nu crezi ca nu sufera.
tu n-ai nici un drept sa judeci!! si ma indoiesc ca poti sa ajuti cumva pe cineva cu "sfaturile" tale ortodoxe.