maseaua de minte

•  
    • 59 mesaje
    26 Aug 2006, 22:13
    0 0
    Off nu mai rezist..nu am mai apucat sa ma duc la ginecolog cu sangerarile de la postinor ca acuma ma chinuie ingrozitor o masea de minte..am fost la un stomato si mi-a dat antibiotic dar nu stiu ce sa fac ca mi frica de mor ca dupaia tre sa ma duc sa-mi taie gingia ca sa iasa maseaua..stie cineva din iasi un doctor sau o clinica buna care faca asa ceva fara anestezie cu injectie???va roooog..ca nu pot suporta sa-mi amortesca buza si falca de la anestezie..am auzit ca ar exista niste geluri locale..ma poate ajuta cineva???mc anticipat
  •  
    • 1022 mesaje
    27 Aug 2006, 00:19
    0 0
    incearca cu gel pt bebelusi, Dentinox, Calgel.
  •  
    • 59 mesaje
    27 Aug 2006, 22:07
    0 0
    Explica-te te rog, alyssya,aceste geluri sunt pt amortit in loc de anestezie?Sa intreb doctorul?sa mi-l cumpar de la farmacie si sa ma duc cu el la stomato sa-mi faca incizia?
  •  
    • 4411 mesaje
    28 Aug 2006, 00:54
    0 0
    Cred ca ei stiu mai bine cum sa faca..un gel sau un spray nu are nici pe departe acelasi efect..vrei sa urli de durere sau sa te intepe putin si sa fie ok?dupa anestezie iei 2-3 pastile calmante si e floare la ureche..mie mi au taiat gingia la una si pe alta mi au scos o dinauntru..nu stiu cum era fara anestezie..