Femeile spun despre avort

•  
    • 141 mesaje
    26 Aug 2006, 21:13
    0 0
    O femeie care nu a facut avort

Elena G. din Iasi, la varsta de 21 ani, fiind in Roman a visat intr-o noapte pe Sfanta Paraschiva in biserica, cu mai multa lume, unde parca toti asteptau ca sfanta sa se scoale si sa vorbeasca cu cineva. Intr-adevar, sfanta s-a ridicat din racla si i s-a adresat astfel: "Fetito, tu esti insarcinata, dar sa nu te duci sa avortezi, ca apoi o sa ai mari greutati in continuare si o sa mori. Daca o sa ma asculti, o sa nasti o fata frumoasa, desteapta si milostiva si o sa-ti mearga bine in continuare si nu o sa ai necazuri prea mari in viata".

Sotul o indemna la avort, dar niste rude o sfatuiau sa nu faca aceasta. Acest vis l-a avut in noaptea dinainte de a se duce la doctor. A doua zi a plecat totusi la doctor, dar cu oarecare frica si nehotarare. Ajungand la doctor, a luat-o frica pe sala cand trebuia sa intre si s-a intors acasa. Apoi a nascut o fetita de 4,5 kg, foarte frumoasa, care acum are 34 de ani si este foarte inteligenta (stie cinci limbi straine), desteapta si cu adevarat milostiva si credincioasa.

Inca de cand era mica impartea tot la saraci, iar acum este doctorita si orice rugaciune care o face ea la Sfanta Paraschiva, in orice necaz ar fi, imediat este ascultata. Asa a scapat Sfanta Paraschiva pe aceasta mama de la moarte - ea insasi fiind credincioasa de mica copila si pe aceasta fiica care este de folos celor dinjur cu inteligenta sa, cu mila de saraci si cu celelalte fapte bune.
  •  
    • 141 mesaje
    26 Aug 2006, 21:14
    0 0
    Cineva care a facut avort

Mi-am avortat copilul. Odata cu el a murit si ceva din mine, ceva ce nu mai poate fi nicicând trezit la viata. Astazi nu as mai lua o asemenea hotarâre, indiferent ce ar spune cei din jur. Traiesc cu o frica in mine de care nu mai pot scapa. Am cosmaruri in care imi apare o fetita care fuge spre mine cu bratele intinse si intreaba mereu: De ce, mamico? De ce? Apoi ma trezesc uda de transpiratie. Acest vis si privirea fetitei ma urmaresc continuu de când am avut acea interventie.

De ce numai eu sunt pedepsit pentru fapta mea, nu si fostul meu prieten, desi a fost si el partas?

Relatez aceasta intâmplare pentru folosul tuturor femeilor. Gânditi-va foarte bine ce faceti, pentru ca va vor chinui visele si va vor urmari privirile celor ce nu mai sunt..., nu permiteti nimanui sa va constrânga, pentru ca viata voastra va fi distrusa. Nu faceti aceeasi greseala ca mine! Judith

Ganditiva la avort si nu il faceti caci e crima legala.
  •  
    • 126 mesaje
    26 Aug 2006, 23:00
    0 0
    mda ...
    ai fost si tu pe avort.ro
    acolo sunt aceste articole
  •  
    • 2191 mesaje
    26 Aug 2006, 23:26
    0 0
    gabi_2007...care e povestea ta,pana la urma?te-am mai vazut vorbind de avorturi...undeva la sanatate...cu pastila de dupa...
    esti foarte contrariata d asa ceva...vad
  •  
    • 551 mesaje
    27 Aug 2006, 00:41
    0 0
    gabi pls potoleste-te!!!! pls pls pls lasa-ne cu aberatiile tale bisericesti, medicale sau psihologice