Ajutor!!!
-
26 Aug 2006, 18:470 0Fetelor, mi-am pus acum 3 zile sterilet,neavind nici o nastere si ma doare rau.Ce sa fac nici pastilele nu ma ajuta, dar poate sunt normale durerile in primele zile, ce ziceti? Va pup
-
26 Aug 2006, 19:29eu stiam k steriletul se poate folosi doar dupa ce ai avut macar o nastere. poate din cauza asta ai probleme dar cred k cel mai bine ar fi sa intrebi doctorul
-
26 Aug 2006, 19:41Merci pt raspuns drama, dar, medicul chiar a acentuat ca n-are importanta daca n-am avut nici o nastere, dar m vad eu ..........
-
26 Aug 2006, 20:13si eu auzisem tot asa... nu se "monteaza" decat la cele care au nascut, dar am dat acuma un search rapit si am gasit opinia unei doctorite, pe un alt forum.
,,De montat, steriletul poate fi montat oricum, nu este insa recomandat la femeile care nu au dus deja o sarcina la termen(avortul nu are nici o treaba in discutia asta) pentru ca steriletul creste riscul de sarcina extrauterina si pentru ca uterul care nu a fost gravid este mai reactiv(exista riscul sa nu-l poti suporta). In plus, daca ai ciclul menstrual neregulat, sau daca singerezi abundent la menstruatie, nu steriletul este optiunea. De asemenea, steriletul creste riscul de ascensionare a infectiilor vaginale, pe fir, catre uter si trompe, ceea ce poate duce la sterilitate."