tahicardia si homeopatia

•  
    • 65 mesaje
    25 Aug 2006, 23:25
    0 0
    Buna evelor,
    De curand am sta de vorba cu un dr homeopat, diagnosticul a fost tahicardie.
    Mai fac si atacuri de panica noaptea mai rar dar le fac.
    Ce parere aveti despre tratamentul homeopat.
    Ma doare capul ingrozitor nu am voie sa iau alte medicamente decat cele date de dr. Ce parere aveti?
  •  
    • 599 mesaje
    26 Aug 2006, 11:19
    0 0
    eu de cateva luni ma tratez cu medicamente homeopate si imi fac f bine si eu mai fac atacuri de panica si imi creste pulsul. eu te sfatuiesc sa ai incredere in medicina homeopata si ai sa vezi in scurt timp rezultatele. acum depinde si de medic, eu am fost la 2, iar cel din urma chiar a nimerit-o bine cu ce am.
  •  
    • 1552 mesaje
    26 Aug 2006, 11:33
    0 0
    imi puteti recomanda un medic homeopat in buc?
  •  
    • 65 mesaje
    28 Aug 2006, 09:02
    0 0
    Iti multumesc pentru raspuns, sunt la inceputul tratamentului, sper sa-mi fie bine.Nu am voie sa mai iau alte pastile decat cele date de ea, am pastilele de urgenta dar eu atunci am uitat sa o intrb daca pot sa le iau si cand am alte dureri(dureri menstruale , de cap sau stomac). Tu ai pastile de urgenta?
  •  
    • 65 mesaje
    28 Aug 2006, 09:06
    0 0
    Nu pot sa-ti recomand un dr. din Buc. pentru ca eu sunt din Neamt, daca te pot ajuta cu altceva , cu toata placerea te ajut
  •  
    • 599 mesaje
    28 Aug 2006, 11:28
    0 0
    da adyta am. le folosesc atunci cand am emotii f mari sau imi bate inima mai rpd. gelsenium se numeesc
  •  
    • 430 mesaje
    28 Aug 2006, 12:03
    0 0
    Fetele cu tahicardie va rog intrebati medicul daca aveti voie sa faceti sport, cardio, pe mine m-a ajutat sa-mi reglez pulsul, sa scap de palpitatii.
  •  
    • 65 mesaje
    28 Aug 2006, 13:41
    0 0
    Exact, asa se numesc dar spune-mi daca te doare capul sau ai dureri menstruale, sau stomacul tu ce pastiele iei.Te pup.
  •  
    • 30 mesaje
    28 Aug 2006, 14:00
    0 0
    Buna, eu sunt din Bucuresti si din ianuarie urmez un tratament homeopat al d-nei doctor Campian de la policlina Polimed.Daca te intereseaza cauta site-ul clinicii si gasesti acolo nr. de telefon. Eu sunt multumita de prestatia ei.
  •  
    • 599 mesaje
    28 Aug 2006, 15:33
    0 0
    adyta capul ma doare mai rar si nu am dureri f mari iau un analgezic si imi trece, iar dureri menstruale am in special in prima zi de ciclu. eu am si un mic chist pe ovar si mi-a recomandat sa iau extract de zmeur si de mur cate 3 ml pe zi, zmeurul dimineata , iar murul seara pe o perioada de 2-3 luni. in prospectul lor scrie ca sunt si pt dureri menstruale nu doar pt chist. si mie mi-a mai dat ceva pe baza de saruri si minerale pt ca transpir f mult la maini si picioare si pierd multe vitamine din organism. mi-a recomandat natrum phosphoricum, e pe baza de saruri de fosfor. si eu mai iau si sedatif pc in cazul in care nu pot sa adorm 2 pastilute. cam atat, trebuie sa ma duc pe 15 sept la control sa vad ce imi mai spune.
  •  
    • 65 mesaje
    28 Aug 2006, 19:17
    0 0
    extravaganza, am dureri de cap mai rar dar sunt puternice cateodata, trbui sa vb cu dr. ce sa iau.Dureri menstruale am in primele doua zile, eu am facut o histeroscopie pentru polipi uterini, am avut ciclu normal cateva luni si luna acesta mi-a venit inainte cu vreo 7 zile. Trebuie sa merg la control daca se repeta si luna cealalta.Iti multumesc pentru sfaturi.Mai vb.mai lucrez peste doua zile, fac si ture de noapte, astea ma omoara ).Pa.
  •  
    • 130 mesaje
    28 Aug 2006, 20:41
    0 0
    Buna, adyta!
    La ce medic homeopat ai fost in Neamt?
  •  
    • 599 mesaje
    28 Aug 2006, 21:15
    0 0
    eu te dfatuiesc sa-i spui absolut tot medicului homeopat si indicat ar fi sa te duci si cu un set de analize, ecografii tot ce ai facut la el pt ca il ajuta mult mai mult. eu asa am facut. sper sa te simti mai bine. te pup
  •  
    • 65 mesaje
    1 Sep 2006, 01:15
    0 0
    Am fost la un medic in Neamt dar este din Galati, are un mic cabinet langa Statiunea Durau, nu sta tot timpul aici,dar este o doctorita in Piatra Neamt daca te intereseaza iti dau un nr de tel.
  •  
    • 65 mesaje
    1 Sep 2006, 01:19
    0 0
    pt. extravaganza, am fost cu analizele si i-am spus tot, ma simt mai linistita dupa ce am inceput tratamentul dar cum iti spuneam pe topicul " stari de moleseala" imi mai amortesc mainile si picioarele si ma simt fara vlaga. Iti mai scriu duminica, acasa nu am timp, stau la casa sim um un milion de treburi.Te pup, si te invit in statiunea Durau.
  •  
    • 599 mesaje
    1 Sep 2006, 13:38
    0 0
    k sa ma tii la curent...am fost in statiunea Durau acum vreo 6 ani si mi-a placut f mult, o sa revin cu mare placere cand o sa am timp. te pup