anexita cronica
-
0 0cu siguranta s-a mai discutat subiectul... vreau sa stiu daca cineva a scapat de asa ceva si cum... ma ingrozeste faptul ca tratamentul este de lunga durata... si inca o intrebare: de ce anume este provocata anexita? pentru ca nu am gasit pe net nici un raspuns scurt si la obiect. multumesc mult
-
Anexita este provocata de raceli repetate ale ovarelor.Mai pe intelesul nostru cand eram mici si ne spunea mama nu mai sta cu fundul in zapada ca racesti, nu mai sta cu picioarele goale ia-ti niste ciorapi.....etc.cam asta este anexita.Sfatul pe care ti-l dau este sa te tratezi cat se poate de repede si de serios pentru ca in cele mai multe cazuri(aici subscriu si eu) acest lucru-adica netratarea ei cu seriozitate-duce la INFERTILITATE, adica la inflamarea ovarelor, infundarea trompelor si alte asemenea lucruru.Lasa tratamentul naturist pe mai tarziu pentru aceste tratamente sunt si de mai lunga durata.
Aceasta este numai sfatul meu in rest tu faci ce vrei.Ai grija de tine. PA -
frigul in combinatie cu cateva infectii bacteriene netratate..cam acestea sunt acuzele anexitei..
tratamentul cel mai eficace?un antibiotic, eventual doua in combinatie, INJECTABIL_de exemplu, penicilina cu kanamicina sau ampicilina cu gentamicina..si dupa aceea.. douazeci de fiole de politin injectabile si acestea...timp de zece zile, cate doua pe zi.
ar trebui sa se vindece astfel... -
buna.am citit mesajul tau.si am inteles ca te-ar interesa ceva natursit.Eu ti-as putea recomanda niste produse naturale 100%.compania care le produce este lider mondial in produse pe baza de aloe vera.Eu zic sa incerci.Eu le folosesc,le recomand,si dau rezultate foarte bune...Te astept sati pot oferii mai multe informatii.scrie-mi te rog un e-mail la adresa beimroberto@yahoo.de sau roberthoo@eva.ro sau putem vb pe mess.Id meu este beimroberto.Te astept cu mare drag.Numai bine
-
trateaza-te cum trebuie..lasa tu distribuitorii de produse naturiste sa faca bani pe capul altor fraieri, ai o problema prea grava, nu e de joaca.Vrei sa nu mai faci copii?Ei iti promit marea cu sarea ca sa-si rotunjeasca veniturile si putin le pasa daca te vei trata sau nu.Iti vor spune ca problema e grava, ca pe langa produsul x va trebui sa mai iei n produse, recomandate de ei, de la firma lor, ai sa dai o gramada de bani si nu va fi nimic sigur.Du-te la dr de familie, ia trimitere la un ginecolog bun si trateaza-te!Distribuitorii astia stau si pandesc pana vad ca apare careva cu probleme si gata,au solutia.Bleah!Toarna-ti tu pe gat aloe vera si lasa oamenii sa se trateze cum trebuie.Nu e de joaca cu anexita, netratata la timp poate duce la infertilitate, fata asta poate avea o familie din care va lipsi lucrul cel mai important: un copil.Las-o sa se trateze, nu-i fa rau.Stiu ca vin sarbatorile si-ti trebuie bani de cadouri, dar nu cu pretul asta!
-
deci green_earth..ai tot dreptul sa ai parrea pe acre oa i..poate ai auzit nush ce de la nush cine..carev a folsoit niste produse rcomnadta de nistediostyribuitori care vroiau sa faca numai bani...eu inteleg ploblema si stiu ca nu pot juca cu ea...eu iam trimis acel mesaj fiindca spunea ca ar interesa-o ceva natursit...eu cunosc multe cazuri care sau rezolvat de ploblema aceasta...cu ajutorul produseklor...numi permit sa ma joc...deci te rog nu mai influenta lumea negatiiv...cred ca deja sunt destule dovezi clarwe in care medicina nu a mai putut face nicmi iar natura a rezolvat...asa ca...numai bine