chist pe trompa!

•  
    • 17 mesaje
    23 Aug 2006, 20:17
    0 0
    Buna, tuturor!
    Mi s-a descoperit un chist pe trompa stanga de 7cm pe 4 cm. A mai avut cineva asa ceva? Ce a facut?
    Multumesc mult.
  •  
    • 202 mesaje
    23 Aug 2006, 21:48
    0 0
    Cum adica un chist pe trompa?Nu cumva este pe ovar?Din cate stiu eu trompele nu se vizualizeaza asa bine ecografic.Ce scrie mai precis pe buletinul tau de ecografie, in afara de dimensiuni?
  •  
    • 17 mesaje
    23 Aug 2006, 22:02
    0 0
    scrie: "ovar stang transformat chistic, prezinta o formatiune tramsonic (??) pura, unica, cu perete subtire de 1 mm, dimensiuni de 7 pe 4,2 cm, cu harta Doppler color negativa la nivelul peretilor. Imagine de chist folicular, fara imagini de vegetatii endotumorale sau endozaneitate. Nu se vizualizeaza parenchim ovarian normal decat la polul lateral al acestei formatiuni, unde ovarul stang pare a fi complet separat de formatiunea descrisa."
    asta scrie...
  •  
    • 17 mesaje
    23 Aug 2006, 22:03
    0 0
    doctorita mi-a spus ca ovarele mele sunt perfecte, problema fiind la aceasta trompa stanga....
  •  
    • 17 mesaje
    23 Aug 2006, 22:11
    0 0
    Concluzia este: suspiciune de chist voluminos paraovarian stang
  •  
    • 202 mesaje
    24 Aug 2006, 11:11
    0 0
    Nu este un chist cu probleme.Urmeaza tratamentul si ,numai in cazul nefericit in care nu se resoarbe trebuie sa te gandesti la operatie.Pana atunci stai linistita.Sanatate!
  •  
    • 17 mesaje
    24 Aug 2006, 15:13
    0 0
    mersi de incurajari!
    tratamentul care mi s-a dat este un antiinflamator si anume aulin, pastile, pe care trebuie sa le iau doar pe perioada menstruatiei. o fi bine??
  •  
    • 202 mesaje
    24 Aug 2006, 18:30
    0 0
    Dupa mine(dar eu nu sunt medic) ar fi fost indicat un tratament cu anticonceptionale (dupa ce ai fi facut in prealabil niste analize, evident). Dar medicul este cel care decide asa incat...Oricum poate ar fi bine sa consulti si alt medic.Din cate stiu eu nu aulinul este tratamentul pt. chisturi.Succes!