anticonceptionale tot cu reteta?
-
0 0fetelor, spuneti-mi si mie va rog, pt a cumpara anticonceptionale de la farmacie, iti trebuie musai reteta?
eu luam de la planning, si acum trebuie sa le cumpar pt ca ne-au dat folii care expira acum in spetembrie, si nu ma risc cu asa ceva...si azi mi-am amintit ca trebuia reteta... ce sa fac? nu am timp sa ajung la doctor pt o reteta...
-
Si eu m-am lovit de problema retetei, dar asta a fost acum cateva luni bune, cand s-a declansat nebunia. Am inceput sa iau de la o farmacie de cartier, unde nu ma intreba nimeni nimic. In ultimele doua luni insa, am luat de la Help Net si Sensiblu si am avut supriza sa constat ca nu mi se mai cere hartiuta cu pricina. Poate au renuntat la idee.
-
Cel mai simplu este sa va duceti la un medic ginecolog sa va dea reteta.El stie problema si va da de exemplu pentru 3 luni,dar voi va duceti la farmacie si luati doar o cutie,in felul asta reteta ramane tot la voi.Si nu e trecuta nici o data pe ea,deci nimeni nu va stii ca voi cumparati a nu stiu cata oara cu reteta aia
Eu asa am facut