imi intarzie ciclul

•  
    • 2 mesaje
    22 Aug 2006, 02:15
    0 0
    am o problema.as dori sa va intreb.mi-a intarziat ciclul 6 zile.nu mi-am facut test de sarcina deoarece imi este frica daca sunt insarcinata...simtome de sarcina nu am.am avut act sexual protejat bine..cu prezervativ.dar am o problema..am luat anticonceptionale 3 luni dupa care am intrerupt...asta trebuie sa fie prima menstruatie dupa intreruperea tratamentului.oare are ceva legatura?si daca cumva sunt insarcinata ce as putea face?astept raspuns
  •  
    • 358 mesaje
    22 Aug 2006, 08:39
    0 0
    DAca tu soui ca te ai protejat bine, iar prezervativul nu s a rupt nu ai cum sa fii insarcinata.S ar putea sa fie de la anticonceptionale.Mai dureaza pana ti se regleaza, pt k organismul s a obisnuit cu ele. Eu knd am renuntat la anticonceptionale mi a venit in prima luna de 2 ori, apoi normal.Iar dak esti insarcinata ce ai putea sa faci??????ori il pastrezi, ori avortezi
  •  
    • 2 mesaje
    22 Aug 2006, 11:43
    0 0
    si daca fac avort nu ma poate afecta cu ceva.adica as putea pati ceva?
  •  
    • 1131 mesaje
    22 Aug 2006, 13:40
    0 0
    Absolut!

Despre complicatiile avortului este scris mult pe Internet! Trebuie sa iti asumi aceste riscuri.
  •  
    • 1131 mesaje
    22 Aug 2006, 13:41
    0 0
    ...dar eu zic sa nu te sperii.

Poate intarzia din foarte multe motive: stres, schimbari in modul de alimentatie, oboseala, etc, etc.

Fa-ti un test ca sa poti dormi si tu linistita.