ajutor..pastila de dupa

•  
    • 59 mesaje
    20 Aug 2006, 22:48
    0 0
    offf..sunt disperata..va rog sa ma ajutati...am folosit pt prima data "pastila de dupa"..(sper ca stiti la ce ma refer)acuma 2 sapt cand am fost la mare desi imi era frica sa nu patesc ceva...si acuma desi mi-a mai venit ciclul inainte sa plec la mare cand am venit mi-a mai venit odata si dupa ce s-a terminat..acuma iar mi-a venit adik e a treia oara pe luan asta..si am si niste dureri mari de ovare..ce ma fac???ajutor!!!((
  •  
    • 2191 mesaje
    20 Aug 2006, 22:56
    0 0
    pastila de dupa...provoaca un "ciclu spontan"...care la tine ar putea fi "cel din mijloc"...si..am auzit cazuri cand d la pastila d dupa..o mica perioada d timp...venea ciclu f des...
  •  
    • 427 mesaje
    20 Aug 2006, 23:08
    0 0
    si eu am luat mai demult pastila de dupa dar nu am patit nimic. cred k depinde de organismul fiecareia, dar ca sa stai linistita poti face o vizita la ginecolog.
  •  
    • 3198 mesaje
    21 Aug 2006, 08:40
    0 0
    Lucrurile astea se mai intampla si de la mare... Durerile de ovare ar indica o raceala, probabil capatata tot pe acolo.
    Dar e musai sa te duci la un control, fiindca poate fi vorba si de cauze pe care nu as vrea sa ti le spun ca sa nu te sperii. Oricum, nu vei face un bebe si macar pt asta poti sa fii linistita.
  •  
    • 59 mesaje
    21 Aug 2006, 10:42
    0 0
    offf..am citit si mai sus..ca face reclama la contraceptivul asta...cica trebuie neaparat sa consult medicul daca sangerarile astea sunt cam abundente si tin mai mult de 5 zile...Mersi pt raspunsuri..m-am mai linistit putin sa vad ca li s-a mai int si altora...dar totusi cum a-ti spus si voi trebuie sa consult un ginecolog...asa ca vine urm intrebare?poate sa ma consulte ginecologul cand sunt pe ciclu?
  •  
    • 35 mesaje
    21 Aug 2006, 13:21
    0 0
    fugi la un ginecolog sa nu fie vreo hemorogie
    nu mai sta
    de 3 ori intr-o luna este prea mult
    sanatate multa
  •  
    • 737 mesaje
    21 Aug 2006, 17:51
    0 0
    poate sa produca dereglari, depinde de organism. eu in necunostiinta de cauza am luat de 2 ori pe luna si nu am avut probleme, dar cazul meu nu trebuie luat drept exemplu. se poate sa ti se fi dereglat de tot. du-te la doctor. de ce nu iei anticonceptionale? decat sa te dereglezi de la postinor, mai bine stai linistita
  •  
    • 141 mesaje
    22 Aug 2006, 04:30
    0 0
    Sexul in afara casatoriei, un pacat mic aduce avortul ce e un pacat mare. Anticonceptionalele si steriletul, aici intrand si pastila de dupa provoaca de fapt avort care eu cred ca e crima si care necesita spovedire atenta la Biserica. NU le luati usor ca va otravesc si corpul aducand un influx puternic de hormoni ce controleaza de la marimea sanilor , forma corpului, cam totul. Avand hormonii astia fara efort corpul incepe sa produca mai putini si de acolo toate belele si bolile moderne. Nu te mira daca dupa anticonceptionale ti se fac schimbari corporale. Crezi ca toxicitatea din corpul tau de la anticonceptionale afecteaza numai copilul si ca femeile sunt imune la asa ceva?Nu. Firmele de medicamente se uita doar la profit si putin le pasa daca trebuie sa te spovedesti dupa ce iei anticonceptionalul sau te imbolnavesti. Biserica nu apropba anticonceptionalele. Trebuie sa stiti asta.
    http://www.sfaturiortodoxe.ro/anticonceptionale-avortul.htm
    - Unde se fac astazi cele mai multe avorturi? Nu se fac la spital, nu la ginecologie, nu la cabinete particulare, ci in biserica. Asa sa stiti dvs. care trebuie sa plecati de acum cu aceasta veste trista, ca cele mai multe avorturi se fac in biserica.

In biserica de zid, nu in biserica spirituala, sa nu intelegem gresit. Bise rica este de zid, de lemn, de materie si biserica sufletelor. Aici inauntru se fac. Va arat. Va dovedesc. Femeia se poate afla in fata altarului si in momen tul acela se face in ea un avort. Poate ca preotul este cu mainile in sus pentru sfintirea Darurilor, si in burtile femeilor se savarsesc avorturi. Ne-o spun medicii. Medicii ne spun ca dupa zamislire copilul, timp de sapte zile, merge din trompa in uter. In alte sapte zile, incearca sa se lipeasca de uter si se face placenta sau casa copilului. Si in alte sapte zile, total 21, are loc prima zvacnire a inimii, dar pana atunci a fost viu, cu sistem nervos. Medicii ne-o spun. Stiinta ne-o spune.

Dar tot ei ne spun ca un om poate vietui nelipit de uter 14 zile, 7+7, dupa aceea moare. De aceea trebuie sa se lipeasca de uterul mamei, de sanul matern, ca sa inceapa sa se hraneasca din mama.

Ei, bine! Steriletul impiedica lipirea copilului de uter si copilul moare si se produce avortul.

Anticonceptionalele fac acelasi lucru prin toxicitatea care se creeaza.
  •  
    • 1364 mesaje
    22 Aug 2006, 15:34
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 59 mesaje
    22 Aug 2006, 21:32
    0 0
    Da?Mai sunteti care a-ti mai patit de astea?eu m-am hotarat totusi sa ma duc la ginecolog dar de vreo 3 zile tot ma duc ..adik tot zic ca ma duc dar mi oleak frik..cred ca am sa ma duc sa ma linistesc ...mai astept marturiimc pt raspunsuri
  •  
    • 2191 mesaje
    22 Aug 2006, 22:37
    0 0
    "dar pana atunci a fost viu, cu sistem nervos." copilul(fatul) incepe sa se formeze dupa 3 luni,draga gabi_2007...dupa 3 luni incep sa se formeze organele...si restul corpului omenesc...pana la 3 luni..e un zigot..
    plus ca...dk iei anticonceptionale in mod regulat..nu se formeaza nici un copil...deci nu e nici un avort!!!!!!!
    si...cine ia anticonceptionale...stie ca la o anumita perioada d timp se face o pauza d 6 luni...in care se fac analize sa se vada daca pilulele au daunat corpului sau nu...plus ca depinde si d patile...eu iau de 1 an...si nu am nici o "deformare corporala"(asa cum zici tu)..pt ca au un continut hormonal fff scazut...asa ca.......
  •  
    • 349 mesaje
    23 Aug 2006, 13:03
    0 0
    Gabi are dreptate. Anticonceptionalele indiferent dupa cat timp le iei impiedica lipirea de uter a oului fecundat.Si astfel nu se produce sarcina. Deci se produce un avort .