chistul ovarian
-
20 Aug 2006, 18:510 0acum un an am fost diagnosticata cu chist ovarian,am facut tratament,inclusiv anticonceptionale .
Am oprit consumul de anticonceptionale si mii frica sa nu recidiveze... se poate intampla? -
20 Aug 2006, 23:00Da, se poate intampla din pacate.Nu vreau sa te sperii dar eu am patit-o si de aia pot sa vorbesc.Acum 1 an si jumatete am avut un chist de 5/7 cm. pe ovarul stang care s-a resorbit cu anticonceptionale in 2 luni.Acum am un chist de 6 cm. pe ovarul drept care nu a dat inapoi cu nici un tratament si urmeaza sa ma operez sa il scot.Cel mai bine este sa mergi regulat la consult si sa iti faci cat de des poti ecografie pt. ca in cazul in care recidiveaza sa incepi tratamentul cat mai repede posibil.Sanatate!
-
12 Nov 2006, 14:20ACUM 4 ANI AM AVUT SI EU UN CHIST MAI MARE(NU IMI AMINTESC DIMENSIUNEA).DUPA 2 LUNI DE ANTICONCEPTIONALE A DISPARUT.LA NICI UN AN MI-AU APARUT DIN NOU.ACUM AM MAI MULTE CHISTURI PE AMBELE OVARE CARE DISPAR SI APAR.TREBUIE SA IEI ANTICONCEPTIONALE INCONTINU,CIND INTRERUPI APAR IAR.EU AS LUA DAR NU LE SUPORT....MI-E F.RAU DE ELE.