antibiotice

•  
    • 17 mesaje
    20 Aug 2006, 17:55
    0 0
    Eu una cel putzin nu am dat peste asha ceva.. numai ca o pritena de-a mea shtiu ca a luat antibiotice in acelashi timp cu anticonceptzionalele shi a dus-o rau dupa.. in sensul ca o tzine cu saptamanile menstruatzia.. asha ca.. e decizia ta...
  •  
    • 427 mesaje
    20 Aug 2006, 18:01
    0 0
    si eu iau anticonceptionale iar cand am avut nevoie de antibiotice intotdeauna mi-a spus doctorul ca trebuie sa folosesti masuri suplimentare k nu mai au efect, nu doar cat iei ci kiar o sapt dupa. eu in locul tau nu as risca si as folosi un timp prezervativul
  •  
    • 427 mesaje
    20 Aug 2006, 18:43
    0 0
    nush exact despre ce site vb dar cred k e mai sigura o informatie data de o persoana reala cum ar fi un medic sau un farmacist. Cred k depinde si de tipul de anticonecptionale pe care le ii.Eu nu stiu exact daca dispare efectul pastilelor dar eu una nu as risca. Oricum nu se intampla nimic daca folosesti prezervativul cateva zile.
  •  
    • 427 mesaje
    20 Aug 2006, 18:45
    0 0
    am uitat sa intreb tu de unde stii ca nolicinul nu face parte din cele enumerate pe prospect? poate e inclus si el dar cu denumirea grupei de medicamente din care face parte. pe prospectul de la antibiotic nu scrie din ce grupa face parte?
  •  
    • 270 mesaje
    20 Aug 2006, 22:50
    0 0
    http://forum.anticonceptionale.ro/
    Sper sa va fie de folos...gasiti acolo intrebari asemanatoare.
  •  
    • 427 mesaje
    20 Aug 2006, 23:06
    0 0
    stai linistita nu e dracu asa negru. Oricum si daca ar intra in lista aia ceea ce ma indoiesc diminueaza efectul nu il anuleaza. ar fi prea amare coincidenta tu sa si ovulezi si un spermatozoid din picatura placerii sa il fecundeze. relax nu cred ka se intampla nimic
  •  
    • 69 mesaje
    21 Aug 2006, 09:04
    0 0
    Buna!
    Eu stiu doar ca ,daca am luat antibiotice(orice fel de antibiotice) trebuie sa folosesc 7zile dupa ce am terminat de luat si o alta metoda de contraceptie, pe langa anticonceptionale.
    Asa mi-a zis medicul ginecolog.
    Sper ca v-am fost de folos!
    Pupici si multa sanatate!
  •  
    • 567 mesaje
    21 Aug 2006, 15:35
    0 0
    eu am vazut scris pe prospectele de la anticonceptionale ca nu au efect cand sunt luate si antibiotice in aceeasi perioada...