heeeeelp :((

•  
    • 79 mesaje
    18 Aug 2006, 20:25
    0 0
    am facut si eu sex dupa 2 ani de la nasterea bebe-ului. normal. dureri ingrozitoare in zona in care am fost taiata cand am nascut. la prima vedere (pana ajung la ginec am constatat ca s-a "desfacut" (impropriu zis) putin la locul cusaturii. ...
    ( ce ma faaac? am oroare. imi place sa fac sex da ma doare. a trecut cineva prin asta? eu am numai prietene care au nascuit prin cezariana si nu au probleme.. doctora m-a cusut ff bine. nu am probleme, simt totul exact cum stiam, doar la "intrare" e crima. o sa mor!!!
  •  
    • 8403 mesaje
    18 Aug 2006, 20:34
    0 0
    preludiul exista?
  •  
    • 79 mesaje
    18 Aug 2006, 20:38
    0 0
    exista.. nitel.. daca insista, o fi altfel, am si oroare cand ma gandesc. brrr
  •  
    • 2538 mesaje
    18 Aug 2006, 20:43
    0 0
    ori sunt eu cam obosita ori...tu spui ca ai facut sex dupa 2 ani??....
  •  
    • 79 mesaje
    18 Aug 2006, 20:47
    0 0
    ihi. mi s-a taiat. problema cu sentimentu.. ca sa nu zic capu..
    pai?
    cum sa faci sex cu altu cand esti insarcinata cu unu (pe care il iubeai la vremea respectiva da el te-a parasit cum a a flat ca esti insarcinata)?
    si apoi? cum sa iti lasi copilu (pe care-l alaptezi in primele luni de viata si din 2 in 2 ore) home si sa iesi cu limba scoasa la vanat barbati (sa ma exprim frumos)??
    abia acum am intrat iar in normal..
    si am probleme
  •  
    • 8403 mesaje
    18 Aug 2006, 20:54
    0 0
    relaxeaza-te Paka..totul este in regula.numai daca apar sangerari sau dureri continue este de discutat cu un medic.

este si normal ca dupa atata timp sa fii mai..incordata

totul este sa te relaxezi..remarci ca ai spus ca te apuca groaza numai cand te gandesti la sex?spune-i partenerului sa insiste pe preludiu si..relaxeaza-te si tu...

apoi vino si spune-ne ca te-ai simtit bine
  •  
    • 1037 mesaje
    19 Aug 2006, 05:00
    0 0
    lasa sexu' pe o perioada de 2-3 saptamani.Te duci la farmacie sau naturiste si cumperi ulei din germeni de grau,te ungi in fiecare seara in zona rupturii si o sa fie bine