A luat cineva tinctura deBranca Ursului?
-
1 0daca da, spuneti-mi va rog daca a dat rezultate. eu iau cam de 3 saptamani pentru cresterea libidoului care este la pamant.
deocamdata nu vad nici o schimbare.. da ce-i drept aceste trei saptamani am fost singura
iubitul e departe...
cine stie ce pateste cand s-o intoarce
ma transform intr-un monstrulet ceva
-
buna
mama mea ia tinctura de branca ursului dar probabil cu un alt scop
oricum ea se tine de tratament de o luna si ceva cred...o auzeam ca acum trebuie sa faca pauza.
o sa-i cer mai multe detalii si te tin la curent
dar...concluzia: da rezultate in cazul ei...cel putin pe partea care o intereseaza: inlaturarea oboselii
Doamne ce activa o fi mami mea de la tinctura asta si eu nu stiu
-
Ma gandesc eu ca tocmai acum ,cand esti singura sa-ti creasca libidoul. Fa-ti un mic scenariu in minte: gandeste-te cum ar fi sa fie acum langa tine si ce ati face. Respira adanc si vezi cu ochii mintii toata scena. Daca nici asa nu ai furnicaturi... atunci nu stiu. Sunt curioasa daca la tine este valabil. Si eu stau cam (foarte)prost cu libidoul, dar am observat ca imaginile sexy(filme,poze) ma excita si devin alta.
-
filme, poze.... da
la mine au acelasi efect, chihlimbar..
nu pot sa spun sa nu simt nimic asa in general.. dar in cea mai mare parte nu simt nici un fel de interes fata de sex.. nu simt nevoia cum cred ca ar fi normal. adica toata lumea vb despre asta, e subiectul principal, tuturor le place si eu nu pot sa inteleg de ce..
cineva mi-a sugerat produsul asta, cineva care a avut aceleasi probleme si s-au rezolvat. sper sa mearga si la mine.. -
Puteti citi despre virtutile tincturii de branca ursului in Formula As ,(intrati in arhiva ei).Eu o folosesc de ani de zile si ,la 50 de ani ( fara 2 luni)nu am intrat la menopauza ,iar bucuria de a trai este mai mare ca la 20-30 de ani (cand trebuia sa-mi dau examenele, ,gradele didactice ,sa-mi cresc pe cei doi copii, minunile mele,etc).Tinctura puteti s-o procurati si prin posta ,(de la fitoterapeutul Albut Remus , tel 0745-562653 sau 0745-305915), este mult mai avantajos ca pret decat la Plafar .Eu ,cel putin, asa procedez.Succes celor care vor sa se simta mereu in forma !
-
Brânca ursului (Heracleum sphondylium)
ImageBrânca ursului (Heracleum sphondylium) este una dintre cele mai puternice plante afrodisiace cunoscute în lume. Rădăcina şi, mai ales, seminţele de brînca-ursului pot concura orice medicament de sinteză util în această privinţă. Studiile farmacologice şi cercetările clinice medicale au demonstrat că această plantă are acţiune vasodilatatoare genitală, antispastică uterină şi de stimulare a activităţii ovarelor. De aceea, este un bun remediu contra frigidităţii şi, mai ales, foarte util în reglarea funcţiei hormonale la femei. Ajută mult şi în tratamentul sterilităţii, fiind foarte căutată de femeile care îşi doresc un copil şi nu-l pot avea din cauze hormonale. Mai mult, planta are un efect de excitare a sistemului nervos, ajutînd la trecerea partenerilor peste blocajele psihice. În afară de efectul afrodisiac, extractul de Brânca ursului mai are efect antispastic digestiv, antispastic uterin puternic şi cu acţiune rapidă, calmant general, hipotensor, reglator al activitatii nervoase, stimulent al imunităţii locale nespecifice (la nivel renal şi genital), tonic general, tonic digestiv, vasodilatator periferic, antihisteric.
Un remediu eficient din Brânca ursului este tinctura, care se poate cumpăra di farmaciile naturiste sau care se poate prepara şi acasă astfel: se macină seminţele cu o râşniţă de cafea, după care pulberea obţinută se pune într-un borcan care va fi umplut până la o treime, restul fiind completat cu alcool de 70E; se închide borcanul ermetic şi se lasă la macerat vreme de 8-10 zile, agitînd din cînd în cînd conţinutul. Preparatul se filtrează prin tifon, iar tinctura obţinută se păstrează în sticluţe mici şi închise la culoare. De regulă, se ia o linguriţă de tinctură diluată cu puţină apă, de 4 ori/zi, în tratamente de lungă durată.
Pentru a obţine efecte rapide afrodisiace, se dizolvă 2-3 linguriţe de tinctură în jumătate de pahar cu apă şi se consumă cu 20-30 de minute înainte de actul sexual.
Brînca ursului ajută în tratamentul impotenţei – mai este numită şi "ginsengul românesc", frigidităţii, sterilităţii la femei şi bărbaţi, menopauzei premature, insuficienţei ovariene. Planta este contraindicată femeilor gravide. Supradozarea acestui remediu poate produce reacţii de tip alergic, vasodilataţie periferică şi hipotensiune. Pot fi activate unele afecţiuni ale prostatei, iar în cazul în care apare o jenă la urinare, tratamentul cu brînca ursului se va întrerupe.
Extractul de brânca ursului se poate foslosi şi extern în tratamentul rănilor purulente. După tratamentul extern cu brânca ursului este interzisă expunerea la soare, deoarece are proprietăţi fotosensibilizante. -
Buna! eu am luat impreuna cu sotul meu braca ursului pt ca ne doream sa facem un copil dar nu am vazut nici un rezultat desi ne-am tinut de tratament 2 luni si am luat doza dubla fata de ce era sctis pe sticluta. Cat despre cresterea apetitului nu pot sa spun ca s-a scimbat ceva. Era destul de bine si innainte si e si acum.
-
vad ca procentajul parerilor proaste creste... eu nu stiu ce sa zic. prietenul meu s-a intors si nu cred ca mi s-a parut, dar nu ne-am mai simtit de mult asa
o fi autosugestia, da eu zic ca a mers. am auzit si de la alte persoane care iau pt aceeasi problema ca a mea,ca a dat rezultate.
cat despre cresterea sanilor sau fertilitate, nu stiu ce sa zic. mie mi-a fost recomandat pt libidou.