Pt. gravidutze si nu numai...-X-

•  
    • 1198 mesaje
    17 Aug 2006, 15:21
    0 0
    Salutareeeeeee!!!!

Am ajuns si eu in sfarsit sa vad ce mai faceti. Se pare ca nu prea aveti activitate pe aici, toata lumea e in depresie, meyyyyyy fetelor, ce-i cu voi????

Noi suntem bine, Edi e fff fericit de cand mananca si banana, o haleste de mama focului . E ffff bine la noi acasa, dar imi lipsiti voi . Sper ca in curand sa imi pot pune si eu net-ul acasa.

Pupici pt. toata lumea si bun venit noilor "aparitii"
  •  
    • 4487 mesaje
    17 Aug 2006, 15:47
    0 0
    rorox, rorox, in sfarsit ai aparut!!!!! Eeeeeeee!!!!! ce bine ne pare. ce faci? deja papa banana??? ce mare s-a facut!!! pupicei multi de la mine si de la fete.... chiar ne intrebam ce o fii cu tine. pune-ti odata internet sa mai vorbim. ai grija de tine, Edi si...sot. pupicei dulci
  •  
    • 1272 mesaje
    17 Aug 2006, 16:02
    0 0
    ma bucur ca ne-ai scris! se vede ca nu mai esti tu zilnic cu noi, caci nu e activitate pe forum!
    ma bucur ca lui edi ii place banana, abia astept sa manance si anna mea ceva, in afara de lapticul de la piept!
  •  
    • 1198 mesaje
    17 Aug 2006, 16:20
    0 0
    Ma bucur si eu ca am avut ocazia sa vad ce mai faceti.

V-am pupat!
  •  
    • 865 mesaje
    18 Aug 2006, 01:21
    0 0
    Ce bine Roxi ca ne mai vizitezi si tu!

De la ce varsta au voie bebeii banana?
  •  
    • 102 mesaje
    18 Aug 2006, 15:35
    0 0
    Buna fetelor,nu prea mai am activitate pe aici,de fapt nu am timp,dar v-am citit toate postarile.ieri fetita mea a facut o luna si odata cu ea cred ca au venit si colicii.va pup pe toate,sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si frumosi,iar viitoarelor mamici le spun "nastere usoara".sper ca maine sa am si eu timp macar sa-mi vopsesc parul daca sotul o sa fie acasa,caci nimic nu mai reusesc sa fac,daca vreau sa mananc si plange fug cu mancarea in gura,asta da cura de slabire...niciodata nu ma ridic satula de la masa.rorox,angelika,cecs,vio,carme,sanziana,simmy
    cecy va pup pe toate.
  •  
    • 1013 mesaje
    18 Aug 2006, 16:37
    0 0
    buna revedere ,dragele mele
    m-am intors si eu din concediu,luna de miere ,a fost tare frumos,ne-am bronzat,am profitat de soare.bebe al meu a stat cuminte in burtica,i-a placut si in apa si toate specialitatile de fructe de mare pe care le-am papat.am mers si cu vaporul si nu am avut niciun fel de probleme.
    burtica mi-a crescut destul de mult,acum am un 26 saptamani si pot sa jur ca bebe face tumbe si cu capul in jos ca-l simt miscand undeva sub sani.
    va dragalesc cu foc toti bebeii si va imbratisez cu mare drag pe voi,mamici
    sa aveti parte de racoare si umbra
  •  
    • 4487 mesaje
    18 Aug 2006, 19:30
    0 0
    paula bine ai venit din concediu. scuze ca azi nu am fost deloc pe forum, dar am avut o zi foarte grea. Am fost secretara la un colonel pe care eu nu-l inghit deloc si... ffff. multa treaba. nu am avut timp decat sa beau 1 litru de apa si...o banana. atat pe ziua de azi. cam naspa, nu? dar...asta este. nu mai vreau sa fiu deloc secretara, sa-i vina oamenii care trebuie si sa ma lase pe mine in pace.
    scuze, un pic nervoasa. pupici la toate fetele, bebeii si burtici si...La Multi Ani pt.fetita ta diannna.
  •  
    • 1272 mesaje
    18 Aug 2006, 19:47
    0 0
    dianna, la multi ani fetitei! stiu prin ce treci, si eu am trecut si m-ai trec.
    prima luna e mai grea. din a 2a luna e mai bine, parca incep colicii sa dispara, iar din a 3-a se zice(nu am trecut inca) ca e cu totul altfel:copii nu mai plang atat de mult, le dispar si colicii!
    in luna 1, eram disperata, nici nu puteam gati.., acum(in a 2-a luna, parca e mai bine).
    paula bine ai revenit
  •  
    • 1022 mesaje
    18 Aug 2006, 20:53
    0 0
    Buna fetelor!!!!!!!!mai apuc si eu sa scriu doua cuvinte.Ce bine ca e vineri!!!!!!!
    nu mai apuc sa intru sa mai va scriu, cand vin acasa sunt franta.Va pup pe toate!!Bebeii au crescut deja, parca numai ieri ati nascut!!Numai bine tuturor!!!!!!
  •  
    • 1022 mesaje
    18 Aug 2006, 21:01
    0 0
    Angelika, vio, cecs, sunt aici!!sunt ok nu v-am uitat dar am mult de lucru, apoi fug de la munca dupa David si pana ajungem acsa e deja 20 sau mai tarziu, apoi suntem obositi, baie..etc si iaca nu mai apuc sa scriu.
  •  
    • 1272 mesaje
    18 Aug 2006, 21:05
    0 0
    cum rezisti alyssya in ritmul asta? lucrezi mereu asa (programul asta)?
    cand ai timp de david?
    oricum eu i-ti simt lipsa de pe forum, pt ca aveai mereu un sfat pt noi!
  •  
    • 1022 mesaje
    18 Aug 2006, 21:27
    0 0
    angelika, e bine micuta!creste!david plange dimineata dupa noi cand plecam la munca si il ducem la bunici!se bucura seara saracutul si asa putin sta cu el dar ce sa facem.in fiecare zi ma gandesc sa renunt dar..asta e!
  •  
    • 1272 mesaje
    18 Aug 2006, 21:41
    0 0
    alyssya, mersi, micuta mea e bine!

e bine totusi ca ai un loc de munca si ca il poti lasa pe David cu bunicii!
    e bine ca ai parintii tai langa tine, parintii sotului, ai pe cineva de incredere cu care sa-l lasi pe david.

e atat de greu in romania.parintii pt a asigura existenta zilei de maine nici nu mai au timp sa se bucure de copii!
    e atat de trist, pentru ca asta nu e calitatea vietii. nu ma reer la tine alyssya! cunosc f multe familii in situatia asta! ma apuca asa o tristete!

ma rog mereu la Dumnezeu sa schimbe si in romania putin viata! romanii sunt oameni buni, cu suflet, de ce nu se pot bucura si ei de o viata mai buna?
    ma apuca mereu nostalgia, pentru ca familia mea este acolo, si-mi doresc mult pt ei o viata mai buna
  •  
    • 1022 mesaje
    18 Aug 2006, 22:12
    0 0
    angelika, am parintii aici in timisoara, am un loc de munca... daca rezisti e stress mare(sunt tehnician dentar)si nu pot avea program fix, lucrez cat am .mai ales ca acum sunt dupa 2 ani de pauza..e mai greu si de luni am 2 colege in concediu, cred ca voi "dormi" pe acolo.cat are Anna, nu mai i stiu pe toti copii ca am cam pierdut sirul..scuze!
  •  
    • 1022 mesaje
    18 Aug 2006, 22:14
    0 0
    Vio, eu i-am dat banana la David de la 4 luni si un pic, si vreau sa zic ca a mancat aproape zilnic hiar si acum i place f. mult.
  •  
    • 831 mesaje
    18 Aug 2006, 22:39
    0 0
    Salutare!
    Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat? Pe 1 septembrie, Adrian implineste un anisor si cum tortu' nu tre' sa lipseasca de pe masa, nu am idee cam ce greutate sa aiba, sa fie suficient pt. 11 invitati.....Mersi anticipat!
    Pupici pt. mamici si bebici
  •  
    • 1022 mesaje
    18 Aug 2006, 23:14
    0 0
    Buna si noi am sarbatorit 2 anisori!sanatate si la multi ani!!!!
    tortul trebuie sa aibe vreo 2 kg.sau 2,5. se calculeaza cam 100 gr /pers. dar...nu-ti iese,..si daca mai vrea cineva supliment??!!
  •  
    • 831 mesaje
    19 Aug 2006, 12:35
    0 0
    Alyssya, mersi Cred ca o sa fie in cele din urma de 2,5 kg...si tortu' nu-l fac io, ci am sa dau comanda la cofetarie , caci as vrea unu' personalizat. O sa va povestesc cum a iesit totu' dupa marele eveniment
    Pupici si multa sanatate!
  •  
    • 1022 mesaje
    19 Aug 2006, 15:33
    0 0
    daca vrei da-mi adr. de mail si iti trimit poze cu tortul de la 1 an si de la 2.