rana pe colul uterin!!

•  
    • 844 mesaje
    16 Aug 2006, 15:41
    0 0
    Buna!
    Am fost la un control ginecologic( control+ echograf)....asa ca sa stiu daca e in regula....si totul e bine cu exceptia unei mici rani pe colul uterin!!
    Medicul (cu reputatie si vechime la noi in oras) mi-a spus sa nu o tratez acum ci dupa ce fac un bebe si sa o las in pace!
    Am citit pe net tot felul de opinii:...cum ca trebuie cauterizata....ca nasterea si sarcina o agraveaza...ca se mosteneste.....ca nu trebuie totusi cauterizata daca nu e mare si veche.....ca duce la aparitia cancerului de col.....etc...
    Sunt confuza si nu stiu ce sa fac...poate evele care trec sau au trecut prin asa ceva ma pot sfatui...
  •  
    • 187 mesaje
    16 Aug 2006, 15:57
    0 0
    parerea mea este, daca medicul a spups ca nu trebuie facut nimic acolo eu cred ca este in regula, ca sa fii tu sigura poti sa faci colposcopie in urma caruia se vede exact dimensiunea acelei rani
    eu am avut o cauterizare pe col in urma cu multi ani, dar pe mine ma deranja rana aia, am o prietena la care i s/a spus ca are rana, a facut un tratament iar rana a disparut,
    trebuie sa te feresti de infectii micotice, eventual sa faci cure preventive cu ovule
    sanatate