Imagini cutremuratoare :(
-
0 0Fetelor, sa nu mi-o luatzi in nume de rau. Incercam sa ma edific in legatura cu montarea steriletului, cand am dat peste ceva monstruos.Ma simt ingrozitor de rau acum, stare pe care o vetzi avea si voi probabil,daca o sa vedetzi pozele acestea-arata copii omoratzi cu buna stiintza-copii avortatzi...sau bucatzi de copii...
http://www.geocities.com/bogdanmate/strigatulmut.html
-
Da, eu le am mai vazut acum cateva luni si am ramas ingrozita. intr adevar imaginile sunt cutremuratoare. eu din intamplare am intrat pe www.avort.ro. sunt si pe acest site pozele astea.eu m am inscris pe provita craiova parca si mi au trimis aksa gratis niste cd uri cu poze si chiar un filmulet cu un avort filmat. Dupa ce l am vazut am zis k n o sa fac avort niciodata
-
caseta este celebra de multa vreme...demonstreaza ca fatul este constient de faptul ca va fi omorat.si astfel bataile inimii sale se dubleaza, respiratia o ia razna, pulsul la fel...iar cand se apropie chiureta...el ridica mana o manutza in fata...si deschide gura ca intr-un strigat...ce ar spune ceva de genul:"nu, va rog!"
de aici numele de "Strigatul mut"