Anticonceptionalele si ciclul

•  
    • 40 mesaje
    16 Aug 2006, 15:18
    0 0
    Buna fetelor!
    Iau Novynette pt un chist pe ovar si sunt in A 10-A ZI DE CICLU!!! Se elimina chistul, d-asta dureaza asa mult? Sau ceva nu e in regula? Sa ma duc la dr? E prima data cand iau anticonceptionale.
  •  
    • 187 mesaje
    16 Aug 2006, 16:07
    0 0
    sa mergi la medic dupa ce/ti trece ciclul asta, si eu am chist pe un ovar si am primit Marvellon - anticonceptionale, in urma caruia am facut si fibrom uterin iar chistul a crescut cu 2 cm, al doilea medic la care am fost a spus ca nu trebuia sa iau anticonceptionale ca din cauza estrogenului au inceput sa creasca toate, eu am 37 ani, conteaza f mult si virsta in tratamentele hormonale, din pacate pe sanatatea mea le/am invatat
    oricum nu e in regula 10 zile de ciclu nici daca iei anticonceptionale nici daca nu iei nimic
    scrie/ne ce s/a intimplat cu tine,sanatate
  •  
    • 737 mesaje
    16 Aug 2006, 17:40
    0 0
    pai daca ai inceput sa iei de curand poate fi vb de spotting care dureaza pana cand corpul tau se va adapta.
    spottingul poate aparea in primele 2-3 luni, daca nu dispare e cazul sa le schimbi
  •  
    • 44 mesaje
    16 Aug 2006, 18:20
    0 0
    kyro, deadrose are dreptate. E vb de spotting, mai ales k tu spui k e prima oara cand iei antibebe. Nu te speria; o sa treaca in cele din urma.
    Spottingul este o problema comuna primelor 2-3 luni de administrare a anticonceptionalelor. Sunt fete la care spottingul a durat o luna intreaga. Totul depinde de cum se obisnuieste mai repede corpul tau cu ele.
    E firesc ce ti se intampla; va trece fenomenul asta singur.
  •  
    • 40 mesaje
    16 Aug 2006, 19:21
    0 0
    :o O luna intreaga? :o La mine sper sa nu dureze chiar asa mult...

Va multumesc mult pt raspunsuri. M-am linistit acum, daca ziceti k e normal. Eu st mai panicoasa de felul meu