... lui :)
-
16 Aug 2006, 15:110 0sa nu radeti de mine, dar iar vin cu o intrebare idioata... in legatura cu prietenul meu...
uuuf, nu stiu cum sa ma exprim... sa nu ma luati la suturi dup-aia
e anormal cumva sa nu i se vada "capul" "dumnealui" in timpul erectiei?
eu stiam ca e asa doar la baietii care nu au avut nici un fel de contact; ca asta ar fi un fel de proba a "cuminteniei" la baieti...
ma luminati si pe mine, va rog frumos? -
16 Aug 2006, 16:39multumesc, donna.
ceva in genul asta gasisem si eu pe net; dar nu stiam sigur dc despre asta e vorba si dc poate fi considerata o problema care sa necesite interventie medicala.
informatiile pe care le-am gasit eu sunt cam contradictorii... -
16 Aug 2006, 17:09andreioara, fimoza e o problema doar in cazul in care preputul este atat de stramt incat nu permite absolut deloc decalotarea glandului.
intr-un asemenea caz, pe langa disconfort, apar iritatii si infectii in zona acoperita de preput.
in concluzie, prietenul tau este absolut normal. -
17 Aug 2006, 13:39pai... aaaa.... in mod normal nu se dec. apr deloc, cand e in erectie. dc fortez eu cu mana, se dec. vreo 2 cm, dar in nici un caz nu cum ar tb, adica sa iasa tot "capul" domniei sale...
el este si la inceput. adica... primul lui contact de acest gen a fost de-abia acum o luna.
nu stiu, ar tb sa-i zic ce am aflat? ca el chiar nu se gandeste ca asta ar putea fi o pb. n-as vrea sa-l sperii sau sa se rusineze apoi de mine...
sau o astfel de problemutza se rezolva si de la sine, in timp?