Ce s-a intamplat?
-
0 0Fetelor, rupeti o secunda din timpul vostru sa imi raspunde-ti la o intrebare, si anume: Mi-a intarziat menstruatia 2 saptamani, testul mi-l fac azi, dar ar trebui sa ma gandesc doar la sarcina? sau ar putea sa fie si alta cauza?
Am si o durere in zona abdomenului inferior si sanii ma cam dor.
Deci? e sarcina?
-
Nik, rezultatul testului de sarcina va fi unul concludent intrucat il faci la 2 saptamani de intarziere a menstruatie. Dar totusi nu ne dai prea multe detalii k sa te ajutam cum ar fi: ai ciclu regulat/neregulat, contactele sexuale au fost protejate in vreun fel (chiar si de metode naturale). Simptomele descrise de tine pot fi efecte ale sindromului premenstrual. Simptomele sarcinii incep de la minim 3 saptamani de la implantarea oului in uter.
-
Nik_ki...nu mai auzisem de tine de mult...
Sper sa fie totul bine pt tine!
Te intreb o chestie...s-a intamplat ceva in timpul actului sexual, vreun accident ceva, care sa fi impiedicat protectia impotriva sarcinii?
Intarzierea poate fi intr-adevar si de la stress, receli etc...
Tot cu baiatul ala esti? Pacat ca nu te sprijina
-
Andra
Ciclul este regulat, imi venea intotdeauna la 28, maximum 29 de zile. Am avut contacte, neprotejate, din pacate.
Oricum azi o sa imi fac testul dar imi este teama...tot sper sa fie orice ce altceva decat sarcina...
Dmona
Din pacate tot cu baiatul acela sunt, speram sa se dea pe brazda, dar acum cand am dat de greu....practic mi-a intors spatele..ca el este stresat, ca el nu are nevoie de motive pentru care sa nu doarma noaptea, cand voi stii sigur ceva atunci sa vorbesc cu el..pana atunci liniste si pace....asa imi trebuie ca am mers mai departe cu el...
-
Saracutul de el...domnul nu vrea sa fie deranjat... Of doamne...
Mai, omul ala mai mult te-a chinuit... intr-o relatie este nevoie de sprijin neconditionat, daruire, iubire dezinteresata....tu o duci de mai bine de 1 an in ritmul asta

Pana la urma cum a iesit testul?
Iti tin pumnii, si D-zeu sa fie cu tine! Daca simti nevoia sa mai vorbim, cu draga inima. Intamplator ne-am cunoscut, si mi-ai parut o fata finuta si sensibila. -
eu nu pot intelege cum o persoana care are acces la internet nu se protejeaza !
fetelor,reveniti-va!
durerea de sani poate fi un sindrom premenstrual, iar durerea abdominala o problema ginecologica
dar, ca timp nu te-ai protejat, sansele sa fii gravida exista .
va rog protejati-va ..nu doar de bebe, cat mai les de boli! baietii nu prea merg la control medical regulat,ca noi. -
Accesul la internet nu are absolut nici o legatura cu mijloacele de contraceptie pe care te decizi sa le folosesti sau nu. Poti sa fii "desteapta" si fara internet.
Problema este ca te mai ia valul...si dc asta nu este o scuza, poate faptul ca la un moment dat amandoi ne doream un copil, este.
Acum insa s-au schimbat circumstantele...asta e. Viata va merge inainte.... sper. -
Nik_ki, ce mai faci? Ai mai facut investigatii? e sarcina sau nu?
Eu zic asa: il iei de o aripa pe domnul tau, si ii spui ca tot ce tine de sexualitate (act sexual, sarcina, probleme) este responsabilitatea amandorura! Nu doar a ta, iar el sa doarma linistit. Trezeste-l, si asta urgent!
Doar a participat si el la act, nu????
Ca sfat, avand in vedere ca nu este o relatie prea solida, nu sunteti casatoriti....ai grija sa nu te mai ia valul.