matreata la adulti

•  
    • 56 mesaje
    24 Apr 2003, 22:48
    0 0
    sotul meu are probleme cu matreata.a fost la doctor si i-a dat un samponel care costa 10€.e foarte concentrat cica.a respectat toate indicatiile si desi il foloseste de vreo 3 luni nu se prea vad semne de ameliorare a matretii.

voi aveti idee cu ce se poate scapa de matreata.el se tunde foarte scurt si nu se vede decat pe hainele inchise la culoare.

dar oricum e nasoala senzatia cand iti dai cu mana prin par.
  •  
    • 2 mesaje
    23 Oct 2003, 10:21
    0 0
    Draga mea,incearca cu sampon Nizoral...Efectul e garantat si produsul il poti procura din farmacii.Nizoralul distruge ciuperca care provoaca matreata.Costa cam 300-400 000lei.
  •  
    • 206 mesaje
    25 Oct 2003, 06:48
    0 0
    Nizoralul este bun, poate ca va ajuta, deasemenea daca poti gasi Neutrogena T/Gel sampon http://www.neutrogena.com/ProductsDetails.asp?ID=62

Eu nu am aceasta problema dar am obs. ca, daca schimb mereu sampoanele si conditionerele sau nu imi respect programul de spalare pe cap gasesc citiva 'fulgi"
    Poate ca otetul ar ajuta, stiu ca inainte femeile (defapt toti il foloseau) ca ultima clatire si are sens daca te gindesti ca otetul ajuta pielea scalpului sa ajunga la nivelul de ph perfect deoarece acest ph daca este prea inalt sau prea jos ajuta la inmultirea ciupercilor si bacteriilor.
  •  
    • 16 mesaje
    26 Oct 2003, 02:38
    0 0
    Draga mea
    Sotul si baiatul meu folosesc gama profesionala de ingrijire a parului -SATINIQUE : Samponul anti-matreata si Balsamul hidratant. Sunt produse americane GARANTATE si care dau rezultate spectaculoase, chiar dupa cateva spalari. In masura in care te intereseza, iti pot oferi detalii suplimentare.
  •  
    • 130 mesaje
    27 Oct 2003, 14:58
    0 0
    iti recomand un produs f.bun (incercat si de mine) Dandarrest Shampoo, 237 ml = 6,50 $.
    Daca doriti sa scapati de matreata GARANTAT, scrie-mi pe privat.