donarile de ovule

•  
    • 1063 mesaje
    12 Aug 2006, 03:53
    0 0
    fetelor ce stiti despre aceste practici?pot sa-ti influenteze sanatatea??
    e ilegal?am citit cum ca (virgula)comerializarea lor ar fi ilegala deci spitalele ar avea probleme,dar donatoarelor sunt si ele in ilegalitate?
  •  
    • 1063 mesaje
    13 Aug 2006, 19:33
    0 0
    nu stie nimeni??
  •  
    • 385 mesaje
    13 Aug 2006, 21:57
    0 0
    ovule se pot dona doar la bancile de sperma.in romania nu stiu daca exista asa ceva.dar in spania de ex pe un ovul donat primesti 900 de euro dar trebuie sa indeplinesti unele conditii:varsta intre 18-35 ani,stare de sanatate f buna(ti se fac toate analizele de la a-z, ti se masoara coeficientul de inteligenta,teste psihologice etc).interventia este destul de simpla,nu doare si nu necesita spitalizare(max o zi).de asemenea trebuie sa semnezi un fel de contarct cum ca nu vei dori niciodata sa-ti cunosti copii sau alte chestii de genul...mai este o chestie interesanta.daca de ex donezi la banca de floricica dintr-un oras,ovulul donat nu ramane acolo ci este folosit in alt oras,la o departate destul de mare ca sa nu risti peste cativa ani sa-ti intalnesti copilul pe strada si sa spui ''doamne ce imi seamana''.
  •  
    • 1063 mesaje
    13 Aug 2006, 22:10
    0 0
    mersi ..mie imi propusese cineva aici in romania..dar e cam aiurea ..plus ca am vazut ca au fost niste scandaluri cu niste spitale care au facut chestia asta..inca nu e clar daca e legal sau nu