dureri in timpul actului sexual!ajutor!

•  
    • 38 mesaje
    11 Aug 2006, 16:50
    0 0
    fetelor,am niste dureri groaznice in timpul actului sexual...care e cauza...???am ajuns sa-mi fie frica sa mai fac dragoste...va implor sa-mi raspundeti,si sa-mi spuneti ce ar putea fi...am fost azi la medicul ginecolog pt ca nu mai voiam sa aman,dar e in concediu de odihna...singura solutie sa aflu ce am sunteti voi evelor...va rog din suflet sa-mi raspundeti!!!!pupici
  •  
    • 744 mesaje
    11 Aug 2006, 17:01
    0 0
    daca doctorul tau e in concediu de odihna,du-te la altul.noi nu-ti putem spune asa pe neve ca nu suntem fiicele mamei omida,fara suparare.
    pot fi mai multe cauze,diferite boli,chisturi,rani pe col.fugi la medic.
  •  
    • 38 mesaje
    11 Aug 2006, 17:05
    0 0
    am inteles,dar medicul meu e o femeie,la care m-am dus intotdeauna,si in care am incredere,iar la altul mi-e frica sa ma duc...in plus e un oras mic,si nu sunt asa multi medici BUNI...intelegi?am vrut sa va intreb,macar sa imi fac o idee despre ce ar putea fi...atata tot...oricum multumesc de raspuns
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    11 Aug 2006, 17:05
    0 0
    Noi nu putem sa iti spunem mare lucru, tot la medic trebuie sa ajungi,e bine sa nu astepti pana vine din concediu, poti sa gasesti altul.

Eu aveam dureri la contact sexual din cauza unui chist foarte mare pe ovar.
  •  
    • 202 mesaje
    11 Aug 2006, 17:09
    0 0
    Si eu te sfatuiesc sa mergi la un alt doctor.Decat sa risti sa ajungi la spital, de urgenta si sa cazi pe mainile nu stiu cui...Mai bine vezi despre ce este vorba.Poate fi chist pe ovar, rana pe col, endometrioza etc.Bafta!
  •  
    • 38 mesaje
    11 Aug 2006, 17:21
    0 0
    ts,tu cum ai rezolvat problema cu chistul?e grav??cum se poate rezolva...??o sa incerc sa caut altul dar problema mare e ca maine plec la mare cu parintii!!!ts te rog sa-mi raspunzi ...multumesc
  •  
    • 415 mesaje
    11 Aug 2006, 17:23
    0 0
    Eu aveam dureri ,dar suportabile de la un fibrom uterin . Fibromul uterin produce inflamatie pelvina.
    Cum au spus si fetele pot fi multiple cauze,cel mai bine control ginecologic urgent daca sunt dureri asa de mari.
    sanatate!
  •  
    • 2209 mesaje
    11 Aug 2006, 17:27
    0 0
    alinushca, pot fi multe cauze. Te-a durut dintotdeauna sau de la un timp a inceput durerea? Asta e destul de important ca sa ne putem da cu parerea legat de posibile cauze. Oricum, numai doctorul te poate "lumina", dar poate iti e de ajutor sa vb cu persoane care au trecut prin aceleasi probleme..
  •  
    • 97 mesaje
    11 Aug 2006, 17:36
    0 0
    Depinde unde te doare si doar un medic poate sti de ce. Pe mine de ex ma durea f tare in partea drepta si mereu credeam ca e de la anexita, de fapt ma durea colonul.
  •  
    • 2209 mesaje
    11 Aug 2006, 17:57
    0 0
    eva75 si ce ai facut? Schimbare de partener?
  •  
    • 38 mesaje
    11 Aug 2006, 18:46
    0 0
    boracha nu m-a durut dintotdeauna,doar de la o vreme...sunt speriata...o sa ma duc urgent la un medic...sa-mi raspunzi boracha te rog mult...ce crezi ca ar putea fi...m-au speriat evele cu chistu'
  •  
    • 2209 mesaje
    11 Aug 2006, 19:01
    0 0
    Dar cum te doare? Unde? Te doare, te inteapa, te ustura? Unde anume? Adanc inauntru, mai la suprafata?? Unde anume?
    Pe mine m-a usturat intr-un timp ingrozitor. Parca aveam cioburi inauntru... Imi venea sa ma urc pe pereti. AM fost imediat urmatoarea zi la medic si aveam vulvovaginita micotica! Pfiuf! Am scapat ieftin...asa tare ma speriasem! M-am tratat si aucm sunt ca noua!

CU partenerul dinainte ma durea foarte tare, mai ales inainte de menstruatie.. Ma durea undeva in capat, aveam senzatia ca ma durea in burta. Am fost la medic, dar mi-a zis ca nu am nimic... Durerea era cu atat mai accentuata inainte de menstruatie si mai ales in pozitii in care penetrarea era mai adanca. Acum, cu actualul, nu mai am problema asta. Incep sa cred ca celalalt o avea prea mare pt mine...desi nu prea-mi vine sa cred. In fine...e un mister pt mine si nu pot uita, ca ma durea ingrozitor!
  •  
    • 202 mesaje
    11 Aug 2006, 19:18
    0 0
    Ar fi fost bine sa te vada doctorul inainte sa pleci la mare pt. ca daca este vorba de un chist, marea si soarele nu sunt indicate.Ai putea sa te duci macar la un ecograf daca dr. ginecolog este in concediu ca sa elimini suspiciunea ca exista un chist.Printr-o examinare ecografica se poate obs. daca este un chist sau nu.Ai grija.
  •  
    • 2209 mesaje
    11 Aug 2006, 19:21
    0 0
    teonis cum te simti dupa operatie? Cum esti?
  •  
    • 202 mesaje
    11 Aug 2006, 21:30
    0 0
    Pt.Boracha
    Nu am reusit sa ma operez inca pt. ca la analizele preoperatorii mi-a iesit o infectie urinara si a trebuit sa fac tratament pentru ea.
    Luni merg la spital, fac analizele si daca totul este in regula sper ca cel tarziu miercuri sau joi sa ma operez.O sa iti dau de veste.Ma rog sa imi iasa analizele bune pt. ca sunt cu nervii intinsi la maxim.Trebuia sa fiu demult operata si m-am lovit de tot felul de nimicuri.Am scris mai mult la "Operatie de chist pe ovar".
    Te pup.
  •  
    • 2209 mesaje
    11 Aug 2006, 21:36
    0 0
    Te pup si eu si iti tin pumnii!
  •  
    • 1063 mesaje
    12 Aug 2006, 03:41
    0 0
    alinus..tu ai inceput viata sexuala de curand?eu stiu ca aveam dureri mari la inceput..bine,in primele luni adica pana la urma se obisnuieste vaginul si nu le mai ai.
    si cum spunea si boracha depinde si de partener..e posibil sa o aiba prea mare/groasa pt vaginul tau
    dar oricum trebuie sa maimergi la medic
  •  
    • 2209 mesaje
    13 Aug 2006, 18:49
    0 0
    Da, da...si pe mine ma durea la inceput. Doar ca eu cred ca o avea prea mare pentru mine pentru ca atunci cand nu ma mai durea ca la inceput, cand in sfarsit se obisnuise vaginul...incepusem sa simt un alt fel de durere, care poate era prezenta si pana atunci, doar ca era acoperita de cealalta, care era si mai puternica...
    Dar uite, uneori si cu actualul ma mai doare...mai ales inainte de ciclu. Probabil cand sunt ovarele mai inflamate...dar ii spun ca ma doare, e si el mai atent, mai finut...e ok. Am fost la medic si am chist pe ovar, poate de aia. 6 luni fac trament, cand am terminat...o sa vad daca durerea persista. Am sa va tin la curent. Pupici si sanatate cat cuprinde!
  •  
    • 38 mesaje
    14 Aug 2006, 13:37
    0 0
    gata fetelor,m-am intors de la mare...deci sa va raspund...eu mi-am inceput viata sexuala in octombrie si probleme d-astea nu am avut...ca sa zicem ca ar fi k inca nu m-am dezvirginat definitiv...inainte era super bine,n-aveam dureri...dar acum de cateva saptamani a inceput calvarul(pt delia)...si da exact cum a zis si boracha...asha simt...parca as avea cioburi acolo..inainte durerile erau
    doar la inceput iar apoi se diminuau...dar in timp durerile s-au manifestat si in timpul actului sexual si dupa...sunt disperata...v-am zis am inceput sa-mi fie teama sa fac dragoste(nu am mai facut de vreo saptamana)...am fost si azi dimineata la d-na doctor dar tot in concediu este...inca ma interesez de alt medic...nu stiu pe nimeni...dar trebuie sa rezolv cumva problema asta si repede...va multumesc din suflet k mi-ati raspuns...sper sa nu fie ceva grav...va multumesc...pupici
  •  
    • 97 mesaje
    15 Aug 2006, 21:57
    0 0
    Sa ne spui cum a fost la doctor !Bafta !!!!!