Amenoree!!! Ajutor!
-
0 0Buna fetelor,
Am mare nevoie de parerea voastra. Am 29 de ani si pana in luna iunie am avut un ciclu regulat.Ultima menstruatie a fost pe 18 iunie si de atunci ...tot astept.
Am facut numeroase teste de sarcina si toate au fost negative. Am fost la medic,am facut un consult si o echografie intravaginala. Se pare ca totul este in regula si ca am o insuficienta hormonala (progesteron). Mi-a prescris Utrogestan intravaginal(2/zi timp de 10 zile), si inca nimic.In cazul in care imi vine, trebuie sa intrerup tratamentul si sa merg la doctorita, iar in cazul in care dupa 10 zile de la terminarea tratamentului menstruatia tot nu apare....tot trebuie sa ajung la ea.
Imi fac numeroase griji...se pare ca este amenoree. Stiti cumva la cate zile dupa tratamentul cu Utrogestan ar trebui sa vina menstruatia? Este posibil sa nu imi mai vina, desi nu sunt insarcinata?
Pe de alta parte, ingrijorarea cea mai mare vine de la faptul ca imi doresc un copil si mi-e teama ca nu o sa il mai pot avea.Credeti ca este posibil?
Va pup dulce! -
Andra,,mii de multumiri! Sa speram ca asa va fi!!!
Am citit prospectul, dar nu am gasit in el si informatia asta.
Sunt un pic speriata pentru ca anumite persoane imi spun lucruri de genul: schimba medicul, fa-ti analize....ia-le oral si nu vaginal....nici nu mai stiu ce sa fac!
Asta am ciciti si eu acum pe un forum mai vechi, ca dupa tratament vine menstruatia.
Sper din suflet sa fie asa!
Va pup -
Fetelor ..sunt hotarata sa incerc si un tratament naturist. Dar nu stiu nici unul. Am auzit numai de tratament cu tinctura de branca ursului...stiti ceva..e bun?Sau cunoasteti altele? Unde pot gasi astfel de tincturi...la Plafar?
Credeti ca e rau daca fac un tratament naturist in paralel cu Utrogestan-ul prescris de doctorita? -
Fetelor, va multumesc mult pentru mesaje.
La 8 zile dupa tratamentul cu utrogestan mi-a venit in sfarsit menstruatia. Nici mai mult....nici mai putin decat de obicei...dar, teama mea ramane. A fost indusa prin medicamente...
Sambata ma duc la medic si sper sa imi dea vesti bune. Sper sa pot avea o ovulatie normala si sa raman insarcinata curand.
Va pup