Amenoree!!! Ajutor!

•  
    • 16 mesaje
    11 Aug 2006, 16:29
    0 0
    Buna fetelor,

Am mare nevoie de parerea voastra. Am 29 de ani si pana in luna iunie am avut un ciclu regulat.Ultima menstruatie a fost pe 18 iunie si de atunci ...tot astept.
    Am facut numeroase teste de sarcina si toate au fost negative. Am fost la medic,am facut un consult si o echografie intravaginala. Se pare ca totul este in regula si ca am o insuficienta hormonala (progesteron). Mi-a prescris Utrogestan intravaginal(2/zi timp de 10 zile), si inca nimic.In cazul in care imi vine, trebuie sa intrerup tratamentul si sa merg la doctorita, iar in cazul in care dupa 10 zile de la terminarea tratamentului menstruatia tot nu apare....tot trebuie sa ajung la ea.
    Imi fac numeroase griji...se pare ca este amenoree. Stiti cumva la cate zile dupa tratamentul cu Utrogestan ar trebui sa vina menstruatia? Este posibil sa nu imi mai vina, desi nu sunt insarcinata?
    Pe de alta parte, ingrijorarea cea mai mare vine de la faptul ca imi doresc un copil si mi-e teama ca nu o sa il mai pot avea.Credeti ca este posibil?

Va pup dulce!
  •  
    • 417 mesaje
    11 Aug 2006, 17:47
    0 0
    ai facut un test de dozare hormonala?
    ar fi bine sa faci, poate ai prolactina marita. cauta un endocrinolog bun.

sanatate multa.
  •  
    • 16 mesaje
    11 Aug 2006, 17:58
    0 0
    Nu am facut decat control ginecologic si echografie intravaginala...atat mi-a spus doctorita sa fac momentan.
    Peste o saptamana voi ajunge din nou la cabinet si o voi intreba de asa ceva.
    Multumesc
  •  
    • 16 mesaje
    11 Aug 2006, 18:28
    0 0
    Sunt foarte speriata!
    Orice raspuns de-al vostru imi este de folos!
  •  
    • 8403 mesaje
    11 Aug 2006, 18:42
    0 0
    ai tinut o cura drastica de slabire cumva?

se mai intampla sa mai apara si astfel de dereglari hormonale.din cate stiu, un efect foarte bun in aceasta problema il are cura de grau incoltit pana isi fac medicamentele efectul
  •  
    • 16 mesaje
    11 Aug 2006, 19:18
    1 0
    Cura cu grau incoltit?
    Mutumesc mult pentru informatie, dar imi poti da mai multe amanunte? Cum as putea sa procedez? Nu cunosc aceasta cura.
  •  
    • 16 mesaje
    11 Aug 2006, 19:19
    0 0
    da...am tinut si o cura de slabire, dar nu foarte drastica...am incercat sa tin regimul Montignac! M-am gandit ca si asta ar fi o problema...am renuntat deja .
  •  
    • 44 mesaje
    11 Aug 2006, 21:42
    0 0
    Valentina,menstruatia tb sa-ti vina in decursul a o saptamana dupa ce termini tratamentul cu Utrogestan. Tb sa scrie si pe prospect daca nu ma insel.
  •  
    • 16 mesaje
    11 Aug 2006, 21:52
    0 0
    Andra,,mii de multumiri! Sa speram ca asa va fi!!!
    Am citit prospectul, dar nu am gasit in el si informatia asta.
    Sunt un pic speriata pentru ca anumite persoane imi spun lucruri de genul: schimba medicul, fa-ti analize....ia-le oral si nu vaginal....nici nu mai stiu ce sa fac!
    Asta am ciciti si eu acum pe un forum mai vechi, ca dupa tratament vine menstruatia.
    Sper din suflet sa fie asa!

Va pup
  •  
    • 44 mesaje
    12 Aug 2006, 07:39
    0 0
    Valentina, uite aici prospectul, poate te mai ajuta:
    http://prospect.pcfarm.ro/Utrogestan.htm
    Nu conteaza cum le iei (oral sau vaginal)atata timp cat respecti doza, dar totusi tu urmeaza indicatiile doctorului tau k stie ea mai bine decat noi.
  •  
    • 16 mesaje
    12 Aug 2006, 11:27
    0 0
    Multumesc Andra!
    Intr-adevar ma ajuta sa stiu aceste lucruri.
  •  
    • 16 mesaje
    12 Aug 2006, 23:56
    0 0
    Fetelor ..sunt hotarata sa incerc si un tratament naturist. Dar nu stiu nici unul. Am auzit numai de tratament cu tinctura de branca ursului...stiti ceva..e bun?Sau cunoasteti altele? Unde pot gasi astfel de tincturi...la Plafar?
    Credeti ca e rau daca fac un tratament naturist in paralel cu Utrogestan-ul prescris de doctorita?
  •  
    • 8403 mesaje
    13 Aug 2006, 00:00
    0 0
    http://www.formula-as.ro/revista_354__513__.html

si

http://www.formula-as.ro/reviste_575__88__miracolul-din-bobul-de-grau.html

si singura solutie naturista ce ti-o mai recomand, si care iti va conferi in timp o efeminizare natura este tinctura de lemn dulce!

sanatate maxima!
  •  
    • 16 mesaje
    13 Aug 2006, 00:03
    0 0
    Multumesc Scanteie...o sa incerc cura asta...ramane de vazut de unde sa fac rost de grau acum.....Dar fac orice....)
  •  
    • 8403 mesaje
    13 Aug 2006, 01:12
    0 0
    cauta la tara

sau vorbeste cu cineva la piata sa iti aduca
  •  
    • 415 mesaje
    13 Aug 2006, 01:13
    0 0
    http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=44277

Este un topic pe forumul www.deprecopii.ro Generatia 'Desprecopii.com' / Teme specializate
    Asteptand un ingeras in viata noastra ! amenoree

Gasesti tratament naturist amenoree
  •  
    • 16 mesaje
    13 Aug 2006, 09:53
    0 0
    Dar de tratamentul cu branca ursului stiti ceva?
    Nu am gasit in dimineata asta decat tinctura de branca ursului la un Plafar, si am citit in Formula AS ca e buna pentru amenoree.
    Inca fac tratamentul cu Utrogestan...credeti ca e o problema daca iau si tinctura asta?
  •  
    • 349 mesaje
    13 Aug 2006, 21:11
    0 0
    Ia zilnic 30 de picaturi de tinctura de coada soricelului.Tot zilnic ia o capsula de vitamina E.Aceasta vitamina este cea care regleaza activitatea glandelor.Sa ne spui daca au efect.
    Sanatate!
  •  
    • 349 mesaje
    13 Aug 2006, 21:21
    0 0
    In ceea ce priveste o sarcina, progesteronul este hormonul care face ca sarcina sa se mentina.
    Femeile care pierd sarcini se confrunta de multe ori cu producere insuficienta de progesteron.
    Nu cred ca vor fi probleme dar totusi trebuie sa fii atenta atunci cand te vei hotari sa ai un bebe.
  •  
    • 16 mesaje
    16 Aug 2006, 22:47
    0 2
    Fetelor, va multumesc mult pentru mesaje.
    La 8 zile dupa tratamentul cu utrogestan mi-a venit in sfarsit menstruatia. Nici mai mult....nici mai putin decat de obicei...dar, teama mea ramane. A fost indusa prin medicamente...
    Sambata ma duc la medic si sper sa imi dea vesti bune. Sper sa pot avea o ovulatie normala si sa raman insarcinata curand.
    Va pup