kefir de apa/cristale japoneze/
-
1 3orez de mare indian/ciuperca de cristale.....si D-zeu mai stie cate alte denumiri or mai fi pentru aratarea asta.
fetelor , aveti asa ceva?a fost buna la ceva?eu am ciuperca de lapte de app 2 luni da` nu ma dumiresc de mere au ba -
si mama "crestea" acum multi ani si ne intoxica cu licoarea aia cu gust rau, nici nu mai stiu cum se facea, cu apa sau lapte :o . pai de rau nu cred ca ne-a fost si beneficiile .... cine stie ? daca o fi aceeasi, dar tot asa cristale nustiucum se numeau si era o chestie mai gelatinoasa si completai cu apa, cred ?? ceva ceva trebuie sa fie adevarat in toata povestea aia, nu? n-ai gasit nimic pe internet ?
-
Daca e ciuperca de lapte trebuie sa arate ca o conopida, inseamna ca este ciuperca de chefir. Daca e ca o meduza, inseamna ca este Kombuka (nu stiu exact cum se scrie)si se tine intr-un lichid preparat dupa o anumita reteta. Oricare ar fi, este benefica sanatatii. Sigur gasesti informatii pe internet.
-
info pe net am gasit da` pe mine nu ma intereseaza ce scriu cei ce o vand-ce deh! au interes sa`si faca vanzare-ma intereseaza cei ce o beau.
daca s`au vindecat ori ameliorat de ceva...
am citit intr`o carte despre beneficiile ciupercilor astora(si crede`ma erau destule) si am gasit si un articol intr`un ziar in care ironizau toata afacerea asta & disperarea romanului de vindecare...nu ca n`ar avea bietu` roman dreptate,doctorii nostri cam lasa de dorit -
kefirul : 3 l apa in care se adauga 6 linguri de khefir 6 linguri de zahar jumatate de lamaie (sau mai multa,alte fructe dupa gust) si 15 stafide mai mari se folosesc numa vase de sticla inclusiv dupa 2 zile cand se scurge sucul de khefir. Mie-mi place sucul ca sa-i zic asa are gust de suc facut din soc

-
Kefirul contine cea mai sanatoasa baterie care iti poate intretine stomacul sanatos, are de milioane de ori mai mult acidofilus si bifidus decat oricde alt produs medicamentos pe piata. Budistii spun despre kefir ca este "hrana zeilor" este plina de SANATATE.
1 pahar baut dimineata pe stomacul gol face minuni.
Kefirul este extrem de puternic in distrugerea celulelor cancerigene. Kefirul luat ani de zile distruge Helicobacter Pilor, bacteria care provoaca ulcerul, intr-un cuvant este o minuna care o avem pe pamant daca stim cum sa o folosim.
Infectiile cu candida sunt eradicate rapid daca bem kefir. Chiar si tampoane introduse vaginal in decurs de 5-10 zile consecutiv te vor scapa de candida vaginala. Dar daca a ajuns in vagin inseamna ca stomacul si intestinele tale sunt infecate puternic, deci kefirul luat atat pe cale bucala cat si vaginal lucreaza excelent impotriva bateriilor care ne distrug mucoasa stomacala. -
zsolt92 said:
VAND ciuperci de cristal (kefir de apa), 50 RON portia. Este foarte buna pentru sanatate, vindeca orice boala. Pentru mai multe informatii ma gasiti la adresa de email : zsolt_fulop15@yahoo.comEu am cumparat de la zsolt_fulop15@yahoo.com, dar bobitele sunt de marimea unei granule de zahar, foarte mici si se imnultesc foarte greu. Mi-a trimis o lingurita mica si, dupa 2 luni, abea s-au facut 3 lingurite si abea daca gasesc cateva bobite de marimea bobului de orez. Abea reusesc sa fac un pahar de suc pe zi si am impresia ca nici ala nu e in regula.
Par bolnave, pe la altii net am vazut ca bobitele de kefir sunt cat boabele de strugure, iar ca start se dau cate 6 - 9 lingurite.
Atentie de la cine si ce luati, mai ales daca dati bani pe ele.
Acest mesaj a fost editat de către stmihaela: -
Atentie!Incurcati ciupercile.Cea alba ca bobul de orez se tine in lapte se schimba zilnic un kg de lapte se strecoara si se pune in alta cantitate.Cea lalta ca o meduza este ciuperca de ceai si produce un ceai piscator la limba ca vinul rampas,la fel se schimba zilnic ceaiul au pentru sanatate beneficii incredibile,chinezii le folosesc de mii de ani,eu le-am folosi cu ani in urma dar m-am mutat in alta localitate si le-am perdut,asa ca ma bucur nemai pomenit ca le-am gasit dinou.Mii de multumiri pentru Eva.